UPDATE #NOW

5+1 Fashion apps που κάθε στιλάτη γυναίκα πρέπει να έχει στο κινητό της


20 Ιουλίου 2014

166.jpg

Για να τις εξασφαλίσουν στιλ, γνώση του κόσμου της μόδας και την απαραίτητη βοήθεια.

1. Stylect Αυτό το application θέλει να σας βοηθήσει να βρείτε τα παπούτσια των ονείρων σας γι αυτό δείξτε του την απαραίτητη προσοχή. Θα βρείτε περισσότερα από 50.000 διαφορετικά στιλ παπουτσιών με σχεδιαστές να κυμαίνονται από τον Christian Louboutin μέχρι το sportive brand Nike. Σας επιτρέπει να φιλτράρετε την έρευνα σας βάση το χρώμα, την τιμή και το στιλ του παπουτσιού που ψάχνετε, κάτι που το κάνει ιδιαίτερα εύχρηστο. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε κατευθείαν αγορές από το app.

2. Keep Shopping Τρεις λέξεις το περιγράφουν: παγκόσμια shopping cart. Το Keep Shopping app εμφανίζεται ως την πρώτη παγκοσμίως shopping cart στο κινητό που σας επιτρέπει να αγοράσετε από οποιοδήποτε κατάστημα ή brand με ένα μόνο checkout, τελικό κι ολοκληρωτικό. Μπορείτε έτσι να προσθέσετε οποιοδήποτε προϊόν σε οποιοδήποτε κατάστημα στην ίδια κάρτα. Το mobile shopping λοιπόν γίνεται ξεκάθαρα πιο άνετο.

3. The Hunt Αναρωτιέστε τι εταιρίας είναι το outfit της fashion blogger που ακολουθείτε στο Instagram? Αν δεν ξέρετε που μπορείτε να αγοράσετε το look που λατρέψατε στη blogger που το φορούσε, αυτό το app σας επιτρέπει να ανακαλύψετε ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια κ.ά. Επίσης, τα μέλη της app κοινότητας βοηθιούνται μεταξύ τους με απευθείας shopping links ώστε να βρούνε συγκεκριμένα προϊόντα που ψάχνουν. Επίσης το app προτείνει τάσεις και προϊόντα.

4. Polyvore Αν δεν ξέρετε τι να φορέσετε, αυτό το app θα σας βοηθήσει δραστικά. Το Polyvore προσφέρει ατελείωτη έμπνευση σχετικά με τη μόδα επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς προϊόντων και διαφορετικών στιλ. Φτιάξτε τα δικά σας stylish κολάζ και πάρτε ιδέες μέσα από τα κολάζ των άλλων χρηστών. Περιλαμβάνει επίσης προτάσεις ομορφιάς και home decor.

5. FAD- The Ultimate Fashion Dictionary Το fashion dictionary σας βοηθάει σε ό,τι έχει να κάνει με όρους μόδας, βιογραφίες σχεδιαστών, υφάσματα αλλά και την ιστορία της μόδας. Πάνω από 1,300 όροι βρίσκονται στη λίστα του FAD app που σας βοηθούν να βελτιώσετε τη διάλεκτο του κόσμου της μόδας.

6. Pose Το Pose παρέχει καθημερινή πρόβλεψη καιρού και σας δίνει ιδέες πώς να ντυθείτε με βάση το δελτίο καιρού. Περαιτέρω, σας παρέχει φωτογραφίες με outfits οι οποίες είναι βασισμένες στην περίσταση που έχετε να πάτε όπως dinner party, το look του γραφείου κ.ά.

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.