UPDATE #NOW

Μια γρήγορη αναδρομή στα πρώτα επεισόδια του Fargo


29 Δεκεμβρίου 2014

Fargo_033Pyxurz1.jpg

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου κάνουμε ένα flashback προκειμένου να θυμηθούμε τι συνέβη στα πρώτα επεισόδια! 

Ένας αδίστακτος άντρας, o Lorne Malvo συναντά τυχαία τον πωλητή μίας μικρής ασφαλιστικής εταιρείας τον Lester Nygaard και τον βάζει σε τροχιά καταστροφής. Ξεκινά τότε μία σειρά δολοφονιών που αναστατώνει την μικρή πόλη της Minnesota. Η αστυνομικός Molly ξεκινά τις έρευνες και αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Lester έχει σχέση με τους φόνους. Ωστόσο, το αφεντικό της την σπρώχνει προς άλλη κατεύθυνση. Παράλληλα, ο Malvo ερευνά την υπόθεση εκβιασμού ενός πλούσιου άντρα γνωστού και ως «Βασιλιά του Σουπερμάρκετ» προκειμένου να επωφεληθεί απ΄την υπόθεση.

Ο Lester μετά από έναν καβγά με τη γυναικά του την σκοτώνει και επιστρέφει στη δουλειά. Ο αστυνομικός Gus προσπαθεί να επανορθώσει ένα λάθος που έκανε και ο Malvo υποδύεται το alter ego του για να γλιτώσει. Ο Lester βρίσκεται μπροστά σε μία έκπληξη και η Molly ανακαλύπτει ένα ισχυρό στοιχείο στην υπόθεση των φόνων. Ο Lester θα καταφέρει να ξεγλιστρίσει όχι όμως για πολύ. Η Molly έχει βάλει σκοπό να ανακαλύψει τον δολοφόνο που έχει αναστατώσει την πόλη της. Είδαμε λοιπόν πως ο Gus και η Molly ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να λύσουν την υπόθεση. Η συνέχεια στις οθόνες σας!

Ραντεβού στις  13 Ιανουαρίου στο OTE CINEMA 1HD μόνο στον ΟΤΕ ΤV, στις 21.00. Προσοχή! μην χάσετε το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου που θα προβληθεί την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου στις 21.00.