UPDATE #NOW

Girlfriends’ Guide to Divorce: Η δημιουργός αποκαλύπτει...


22 Απριλίου 2015

O τίτλος της επιτυχημένης σειράς που προβάλλεται στον ΟΤΕ TV στο κανάλι ΟΤΕ CINEMA 1HD, από μόνος του μαρτυρά ότι το κεντρικό ζευγάρι της σειράς Abby (Lisa Edelstein) και Jake (Paul Adelstein) παίρνει διαζύγιο. Ωστόσο, είναι αυτή μόνη τους επιλογή; Η δημιουργός της σειράς Marti Noxon (The Vampire Slayer) απαντά: "Η χημεία τους είναι απερίγραπτη. Ό, τι κι αν συμβεί μεταξύ τους, θα έχουν πάντα μια σύνδεση".

Για το τηλεοπτικό κοινό της σειράς, εξηγεί: "Δεν το παρακολουθούν μόνο διαζευγμένες γυναίκες, αλλά κυρίως εργαζόμενες γυναίκες! Κι αυτό το θεωρώ πολύ φυσιολογικό, καθώς υπάρχουν σειρές με εργαζόμενες γυναίκες, όχι όμως σειρές που εξετάζουν πώς είναι οι γυναίκες κάτω από οικονομική πίεση".

fxlori3-CST-120114

Για το διαζύγιο και κατά πόσο μπορεί να γίνει απωθητικό για τους θεατές: "Κάποια στιγμή υπήρξε η ιδέα να βγάλουμε τη λέξη "διαζύγιο" από τον τίτλο, αλλά με βρήκε αντίθετη. Όλοι καταλήξαμε πως έτσι θα έπρεπε να είναι. Μπορεί όντως κάποιοι να αποθαρρύνονται στην αρχή, αλλά μιας και θα το παρακολουθήσουν, το 'νερό είναι ζεστό' γιατί πραγματικά αφορά τη ζωή και μια περίοδο τη ζωής που μπορεί να ειναι δύσκολη αλλά και απελευθερωτική, ταυτόχρονα. Το διαζύγιο είναι ένα νόμισμα με δύο όψεις. Επίσης, μπορούν οι θεατές να αισθάνονται πως δεν είναι οι μόνοι που το ζουν αυτό, πως έχουν και μια 'φίλη'". Πολλοί, βλέποντας τη σειρά λένε 'έχει συμβεί και σε μένα αυτό'.

Η σειρά Girlfriends’ Guide to Divorce προβάλλεται αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο ΟΤΕ CINEMA 1HD κάθε Τρίτη στις 21.00.

Δείτε το trailer: