UPDATE #NOW

Girlfriends’ Guide to Divorce: 5 «ατάκες» βγαλμένες από τη ζωή


25 Απριλίου 2015

NUP_165192_0625-550x3661.jpg

Συνεχίζει την τηλεοπτική πορεία της η Abby στην επιτυχημένη σειρά "Girlfriends Guide to Divorce" που προβάλλεται αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στον OTE ΤV στο κανάλι OTE CINEMA 1HD.

Η Abby (Lisa Edelstein) έχει μόλις χωρίσει, παρόλο που τόσο καιρό υπέγραφε βιβλία αυτοβοήθειας και συμβουλών για τις σχέσεις. Η σειρά του Bravo έχει ήδη ανανεώσει για τον δεύτερο κύκλο της, με δυνατό της σημείο, όπως αναφέρουν κοινό και κριτικοί, την αληθοφάνειά της.

Bravos-Girlfriends-Guide-to-Divorce-Ad

Βρήκαμε και μοιραζόμαστε πέντε "ατάκες" των ηρώων που είναι βασισμένες σε μεγάλες αλήθειες της ζωής. 

"Κανείς δεν μένει με ένα λευκό νυφικό και τη σιγουριά πως 'έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα'. Γιατί στο τέλος μένεις μόνο εσύ κι αυτός που αγαπάς, και χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά και ρίσκο. Με περισσότερες πιθανότητες, βέβαια, από ό, τι στο Καζίνο".

"Δεν υπάρχει εγχειρίδιο ευτυχίας! Ο γάμος δεν είναι ρούχο ενός μεγέθους που ταιριάζει σε όλους. Δεν ξέρω. Δεν ξέρεις. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είμαι ακόμη, και κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι για πάντα, ερωτευμένος μαζί σου".

"Ξέρω ότι ακούγεται κλισέ, αλλά δεν επιθυμείς μερικές φορές να μπορούσες να μπεις στη μηχανή του χρόνου;"

"Έτσι είναι το διαζύγιο. Είναι επώδυνο και θλιβερό, και κανείς δεν θέλει να ακούει ή να διαβάζει γι' αυτό.

"Πρέπει να στο πω. Ήμουν πολύ αγχωμένη πως δεν θα είχαμε τίποτα να πούμε κατά πρόσωπο, γιατί είχαμε μοιραστεί τόσο πολλά μέσω του διαδικτύου".

Μείνετε πιστοί στο τηλεοπτικό ραντεβού σας τις Τρίτες στις 21.00 στον OTE ΤV.

Δείτε το trailer: