UPDATE #NOW

Μία ιστορία δράσης με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα


5 Μαΐου 2015

Odyssey-Internet-12.jpg

Τι μπορεί να συνδέει μία γυναίκα στρατιώτη των Ειδικών Δυνάμεων, έναν απογοητευμένο εταιρικό δικηγόρο και έναν πολιτικό ακτιβιστή; Στη νέα δραματική σειρά στον OTE TV “Odyssey” ξετυλίγεται ένα πολυσύνθετο ταξίδι που καταφέρνει να συνδέσει την παγκόσμια πολιτική, την εταιρική κατασκοπεία και τα στρατιωτικά μυστικά. Έτσι όταν οι 3 άσχετοι μεταξύ τους άνθρωποι αναζητούν μία κοινή αλήθεια, η δράση ξεκινά και μία συνωμοσία διεθνούς βεληνεκούς ξεδιπλώνεται.

Η ξαφνική δολοφονία ενός ανώτατου διοικητή της Αλ Κάιντα, που προέκυψε από την σύγκρουση Αμερικανών στρατιωτών με τζιχαντιστές στη Βόρεια Αφρική πυροδοτεί την έναρξη του δράματος.  Η μοναδική γυναίκα της μονάδας των Αμερικανών, στρατιώτης Odelle Ballard (Anna Friel), είναι η μόνη επιζήσασα από τη σύγκρουση και μάρτυρας στοιχείων που αποδεικνύουν την χρηματοδότηση της ομάδας των τζιχαντιστών από Αμερικανούς.

Τι θα συναντήσει η Odelle στην προσπάθειά της να επιζήσει; Πώς θα εμπλακούν στην υπόθεση ο δικηγόρος Peter Decker (Peter Facinelli) και ο πολιτικός ακτιβιστής Harrison Walters (Jake Robinson);

Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις και λεπτομέρειες κάθε Τετάρτη στις 22.00 στο ΟΤΕ CINEMA 1HD (από 13/5). Μείνετε συντονισμένοι!

[gallery-446548]

Δείτε το trailer της νέας σειράς στον OTE TV, Odyssey: