UPDATE #NOW

Η 17χρονη Ελληνο-Αμερικανίδα του Hollywood


12 Μαΐου 2015

ODYSSEY1.jpg

Αν και είναι μόλις 17 χρονών, η Ελληνο-Αμερικανίδα Elena Kampouris έχει ήδη ένα γεμάτο βιογραφικό με αξιόλογη προϋπηρεσία στο Hollywood αλλά και στην Αμερικάνικη τηλεόραση. Από την ηλικία των 12, η όμορφη Elena έχει ξεκινήσει να απασχολεί διάσημους σκηνοθέτες και παραγωγούς κι έτσι την στα πρώτα της βήματα την είδαμε να συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά Gossip Girl. Ωστόσο, η νεαρή Kampouris έχει ήδη εμπειρία και από χουλιγουντιανά studios όπου βρέθηκε να παίζει δίπλα με μεγάλα ονόματα διεθνώς σε ταινίες όπως “Labor Day”, “Men, women and children” και “The Cobbler”.

AMERICAN ODYSSEY -- Episode 101

Η Elena Kampouris, ανακαλύφθηκε τυχαία από τον σκηνοθέτη Jason Reitman. Αμέσως, η μικρή Elena βρέθηκε στα Paramount studios και από τότε ξεκίνησε μία αξιοσημείωτη πορεία με τελευταίο σταθμό την συμμετοχή της στη σειρά του NBC, Odyssey που φέρνει αποκλειστικά στην Ελλάδα ο ΟΤΕ ΤV.

Μετά την εμφάνισή της λίγα χρόνια πριν στο Gossip Girl, η 17χρονη ηθοποιός θα επανεμφανιστεί τηλεοπτικά σε μία μεγάλη παραγωγή του NBC, που ενώ στην Αμερική έχει ήδη κάνει την πρεμιέρα της, στην Ελλάδα περιμένουμε την πρεμιέρα της δραματικής σειράς περιπέτειας την Τετάρτη, 13/5 αποκλειστικά στον OTE TV. Η Elena Kampouris υποδύεται την Maya Decker, την έξυπνη κόρη του πρωταγωνιστή Peter Decker. Μαζί με τον πατέρας της, η Maya θα εμπλακεί αναγκαστικά στην αποστολή των τριών πρωταγωνιστών για την εξιχνίαση της αλήθειας.

Μείνετε συντονισμένοι από την Τετάρτη 13/5 και κάθε Τετάρτη στις 22.00 στο ΟΤΕ CINEMA 1HD!