UPDATE #NOW

“Our Wild Hearts”: Μία ταινία ενηλικίωσης που θα σας καθηλώσει


11 Σεπτεμβρίου 2015

Our-Wild-Hearts1-Copy.jpg

Μια ταινία ενηλικίωσης γεμάτη συναισθήματα, ανατροπές και γλαφυρές, εφηβικές σκιαγραφήσεις. Η Willow είναι μία πολύ δυναμική έφηβος που έχει αποφασίσει να εντοπίσει τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ. Αφήνει πίσω της ζωή της στο Malibu και ξεκινά ένα ταξίδι αναπροσδιορισμού στα βουνά της Sierra Nevada. Εκεί συναντά τον Jack, έναν cowboy με ελεύθερη καρδιά. Η επίσκεψη της Willow τον αιφνιδιάζει καθώς είναι ο μπαμπάς της, ενώ εκείνος δεν είχε ιδέα ότι είχε μία έφηβη κόρη.

Ο Jack είναι ένας στιβαρός cowboy που ζει μέσα στη φύση και αγαπά τα άλογα. Η σχέση τους αρχίζει και διαμορφώνεται μέσα από τις αντιθέσεις και την αγάπη που δειλά-δειλά χτίζεται. Το μήλο της έριδος γίνεται ένα άγριο άλογο, ο Bravo. Η Willow πιστεύει πως το άγριο Mustang πρέπει ν ζει ελεύθερο, ενώ ο μπαμπάς της πρέπει να το δαμάσει.

Μία γλυκιά ιστορία για τη σχέση ενός πατέρα και της κόρης του για την αναζήτηση των ριζών και της ελευθερίας. Μην χάσετε το “Our Wild Hearts” αυτό το Σάββατο 12/9 στις 21.00 στο OTE CINEMA 1HD στον OTE TV, μία ταινία που συμπεριλαμβάνεται στην αγαπημένη Family Zone και θα καθηλώσει μικρούς και μεγάλους.

Δείτε το trailer της ταινίας: