UPDATE #NOW

Orphan Black: Μία σειρά - θρίλερ επιστημονικής φαντασίας


23 Σεπτεμβρίου 2015

Orphan-Black-ad.jpg

Η Sarah (Tatiana Maslany) έγινε μάρτυρας της δολοφονίας μίας κοπέλας με την οποία μοιάζουν σαν αδερφές. Αυτό το γεγονός είναι και η αφετηρία της πλοκής της σειράς Orphan Black που φέρνει στις οθόνες σας ο OTE TV. Μετά τη δολοφονία λοιπόν, η Sarah κλέβει τη ζωή ουσιαστικά της κοπέλας με την οποία μοιάζουν εκπληκτικά. Οικειοποιείται την ταυτότητά της, τα λεφτά της και το φίλο της και μπλέκεται σε ένα μυστήριο επιστημονικής φαντασίας που θα σας κρατήσει κολλημένους στις οθόνες σας κάθε Κυριακή στις 23.00.

Orphan-Black-ad

Στη συνέχεια, η Sarah ανακαλύπτει ότι η δολοφονημένη κοπέλα δεν είναι η μόνη που της μοιάζει. Συνειδητοποιεί ότι είναι κλώνοι και ότι δεν είναι οι μόνες… Έτσι ξεκινά το μυστήριο της σειράς το οποίο κινείται στα όρια του πραγματικού παρά το παράλογο γεγονός με τους κλώνους.

Δράση, αποκαλύψεις και συνεχή ερωτηματικά με απαντήσεις που ικανοποιούν την περιέργεια του τηλεθεατή κυλά ο 1ος κύκλος της σειράς που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 23.00 στο OTE Cinema 4HD στον OTE TV. Μην χάσετε την πρεμιέρα του Orphan Black την Κυριακή 27/9!