UPDATE #NOW

Ο 2ος κύκλος του πολυβραβευμένου Fargo έρχεται αποκλειστικά στον OTE TV


23 Νοεμβρίου 2015

Fargo-S2_Patrick-Wilson.jpg

To πολυβραβευμένο με Χρυσές Σφαίρες και Emmy  "Fargo" επιστρέφει με ολοκαίνουριο 2ο κύκλο, νέο cast και νέα ‘αληθινή ιστορία’  εγκλήματος αποκλειστικά στον ΟΤΕ ΤV. Η παγκοσμίως αναγνωρισμένη σειρά κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στις 22.00 αποκλειστικά στο OTE CINEMA 4HD με δέκα απολαυστικά επεισόδια.

Ο νέος κύκλος του Fargo μας ταξιδεύει πίσω στο 1979 στο Σιού Φολς, στη Νότια Ντακότα και Λάβερν της Μινεσότα. Ο Λου Σόλβερσον (Πάτρικ Γουίλσον), είναι ένας στρατιωτικός που έχει επιστρέψει από το Βιετνάμ και ερευνά μια υπόθεση εγκλήματος στην οποία εμπλέκονται μία τοπική συμμορία, ένα εγκληματικό συνδικάτο και μία αισθητικός, η Πέγκι Μπλούμκβιστ (Κίρστεν Ντανστ) μαζί με τον σύζυγό της Εντ (Τζέσι Πλίμονς), βοηθό στο τοπικό κρεοπωλείο.

FARGO -- Pictured: (l-r) Kirsten Dunst as Peggy Blumquist, Jesse Plemons as Ed Blumquist. CR: Chris Large/FX

Βοηθός του Σόλβερσον στην υπόθεση είναι ο πεθερός του, ο Σερίφης Χανκ Λάρσον (Τεντ Ντάνσον). Η έρευνα θα οδηγήσει τους δύο άντρες σε ένα σύνθετο παζλ χαρακτήρων: τον δικηγόρο Καρλ Γουέδερς (Νικ Όφερμαν), βετεράνο του πολέμου στην Κορέα και φλύαρο αλκοολικό, τον Τζο Μπούλο (Μπραντ Γκάρετ), πρωτοπαλίκαρο του εγκληματικού συνδικάτου του Κάνσας Σίτι και τον βοηθό του και εκτελεστή Μάικ Μίλιγκαν (Μποκίμ Γουντμπάιν).

Fargo S2_Kirsten Dunst

Ο Μπούλο και η ομάδα του έχουν βάλει στο στόχαστρο τους την τοπική συμμορία Γκέραρντ στο Fargo, επικεφαλής της οποίας είναι η Φλόιντ Γκέραρντ (Τζιν Σμαρτ). Ο άντρας της είναι ετοιμοθάνατος και η ίδια έχει αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση,γεγονός που προκαλεί την οργή του -πάντα οξύθυμου- μεγάλου της γιού Ντοντ (Τζέφρι Ντόνοβαν). Η Φλόιντ έχει άλλους δύο γιους τον μεσαίο και πιο έντιμο Μπέαρ (Άνγκους Σάμπσον) και τον μικρότερο Ράι Γκέραρντ (Κίεραν Κάλκιν) ο οποίος δείχνει σκληρός όμως είναι ο πιο ευαίσθητος απ' όλους.

FARGO -- Pictured: Patrick Wilson as Lou Solverson. CR: Mathias Clamer/FX

Ο 1ος κύκλος του Fargo έχει τιμηθεί με το βραβείο 2014 AFI Award, και συγκέντρωσε τον εντυπωσιακό αριθμό των 18 υποψηφιοτήτων στα Emmy αποσπώντας συνολικά 3 διακρίσεις: Καλύτερη Μίνι-Σειρά, Σκηνοθεσία σε Μίνι-Σειρά (Κόλιν Μπάκσεϊ) και Καλύτερο Καστ Μίνι-Σειράς (Ρέιτσελ Τένερ). Το Fargo επίσης κέρδισε βραβείο Critics’ Choice στην κατηγορία Καλύτερης Μίνι-Σειράς και 5 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα® αποσπώντας 2 βραβεία: Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας (Μπίλι Μπομπ Θόρτον) και Καλύτερης Μίνι-Σειράς.