UPDATE #NOW

Chasing Life: Η πιο “δυνατή” στιγμή του Dominic


24 Δεκεμβρίου 2015

3d1003fae453c5e15d32020fb7a9206e.jpg

Ο Richard Brancatisano υποδύεται τον Dominic, τον μεγάλο έρωτα της πρωταγωνίστριας April. Ο γυναικάς Dominic λοιπόν μάλλον βρίσκει στο πρόσωπο της April την ιδανική γυναίκα και είναι διαθέσιμος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να την κρατήσει.

Η σχέση τους περνάει σε πολύ αρχικό στάδιο μία δοκιμασία, όταν ο Dominic, όντας μουσικός συντάκτης καλείται να ακολουθήσει ένα συγκρότημα σε περιοδεία στην Ευρώπη. Ο ίδιος σκέφτεται σοβαρά να αρνηθεί την πρόταση, ενώ η April γνωρίζοντας ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του και κρύβοντάς του τη σοβαρή δοκιμασία που περνά με την υγεία της τον παροτρύνει να φύγει.

Ο Brancatisano σε συνέντευξή του ερωτήθηκε ποια είναι η αγαπημένη του σκηνή και εκείνος περιέγραψε ακριβώς αυτή που προαναφέρθηκε. Θεωρεί ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αισθανθεί όπως η April και ο Dominic, έχει ζήσει μία παρόμοια κατάσταση, όπου ο ένας θέλει κάτι πολύ και το παραμερίζει για το καλό αυτού που αγαπά. Στη μεταξύ του σχέση – της April και του Dominic- ο Brancatisano απολαμβάνει την μεγαλοψυχία που προκύπτει από την αγάπη και λατρεύει τον τρόπο που το παρουσίασαν.

Ενώ οι δρόμοι του Dominic και της April χωρίζουν, το σίγουρο είναι ότι θα ξανασυναντηθούν!

Συντονιστείτε κάθε Πέμπτη βράδυ στις 22.00 στο OTE CINEMA 4HD στον OTE TV και παρακολουθήστε τη σχέση της April και του Dominic στο “Chasing Life”.