UPDATE #NOW

Το House of Cards επιστρέφει δυναμικά με τον 4ο κύκλο


28 Μαρτίου 2016

OTE-TV-House-of-Cards-Spacey-Wright-Copy.jpg

Το πολυσυζητημένο πολιτικό, θρίλερ με τον Kevin Spacey και την Robin Wright επιστρέφει στον OTE TV με τον πιο ανατρεπτικό και θορυβώδη κύκλο μέχρι στιγμής. Ο τέταρτος κύκλος έχει περισσότερες ίντριγκες με τον πρόεδρο πια Frank Underwood να κάνει τα πάντα για να κρατήσει τη θέση του. Η αγαπημένη του ως τώρα σύζυγος, Claire, ξεκινάει το δικό της παιχνίδι, έχοντας πια μεγαλύτερες βλέψεις για τον εαυτό της. Ο τίτλος της πρώτης κυρίας δεν της αρκεί πια και η μεταξύ τους κόντρα ξεκινά.

Η δυνατή σχέση του ζεύγους Underwood κλονίζεται και τα δύο μέρη προσπαθούν να βρουν τις δικές του ισορροπίες. Μπορεί ο ένας να τα καταφέρει χωρίς τον άλλον ή μήπως είναι ο δεσμός τους είναι αυτός που τους δίνει τη δύναμη να πετυχαίνουν κάθε τους στόχο;

Νέα πρόσωπα, καινούριες ιστορίες αλλά κι άλλες που επανέρχονται από το παρελθόν θα μας κρατήσουν όλους καθηλωμένους μπροστά στην οθόνη.

Ο 4ος κύκλος της σειράς- φαινόμενο House of Cards μετά το δικό της αποκλειστικό κανάλι, μετακομίζει στο ΟΤΕ CINEMA 4HD και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 22.00 με διπλό επεισόδιο.