UPDATE #NOW

Orphan Black: 4 ενδιαφέροντα trivia για τον ρόλο που υποδύεται η Tatiana Maslany


16 Μαΐου 2016

Η σειρά επιστημονικής φαντασίας που παρακολουθούμε μέσα από τους δέκτες του OTE TV, με τον 4ο κύκλο να έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται, αποτελεί σίγουρα μια super επιλογή για τους λάτρεις των υποθέσεων-θρίλερ. Με κεντρικό πρόσωπο την πρωταγωνίστρια Tatiana Maslany, η οποία υποδύεται τη Sarah αλλά και μια ντουζίνα χαρακτήρες ακόμα, αφού ενσαρκώνει και τις κλώνους της, το Orphan Black αποτελεί μια παραγωγή με αρκετά fun facts, τα οποία και έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω.

22

  1. Οι σκηνές όπου παρακολουθούμε την πρωταγωνίστρια μαζί με τις κλώνους της, είναι αποτέλεσμα που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από την ίδια. Αυτό σημαίνει ότι η Tatiana Maslany έκανε την πρώτη σκηνή μαζί με την ηθοποιό που τη ντούμπλαρε, στη συνέχεια επαναλάμβανε με άλλη βοηθό, κάνοντας η ίδια την κλώνο κ.ο.κ. Ο σκηνοθέτης, John Facett, χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη τακτική ως μια χρονοβόρα διαδικασία.
  2. Η Tatiana Maslany έχει γεννηθεί στον Καναδά, υποδύεται όμως χαρακτήρες με Βρετανική, Αμερικανική, Γερμανική και Ουκρανική καταγωγή, αποδίδοντας άψογα την εκάστοτε προφορά.
  3. Η ίδια τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του 1ου κύκλου, στην προσπάθειά της να ανοίξει έναν χαρτοφύλακα, βάσει σεναρίου. Το ενδιαφέρον είναι ότι ο τραυματισμός της ξέφυγε και έγινε αντιληπτός και στην αρχή του επεισοδίου, καθώς τα γυρίσματα πραγματοποιούνται ανακατεμένα και όχι με χρονική συνοχή.
  4. Λαμβάνει τα καλύτερα δώρα από τους fans. Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους ηθοποιούς, έτσι και η πρωταγωνίστρια του Orphan Black δέχεται κατά καιρούς τα πιο παράξενα δώρα από θαυμαστές. Από επιστολές αγάπης μέχρι μινιατούρες του εαυτού της φτιαγμένες από μακαρόνια ενώ μάλιστα, έχει λάβει ακόμη και ρώσικες μπάμπουσκες με τη μορφή της!

Μη χάνετε το νέο επεισόδιο του Orphan Black κάθε Κυριακή στις 23:00 στο κανάλι OTE CINEMA 4HD του OTE TV.