UPDATE #NOW

Πήγε να αγοράσει ταμπόν στη γυναίκα του και η επική αποτυχία του έγινε viral


The Jennettes

31 Ιανουαρίου 2018

seb.JPG

Ας πάμε λίγο πίσω. Αυτή είναι η τόσο... διασκεδαστική ιστορία που είπε ο Sebastian στο video του, που αργότερα ανέβηκε και στο The Daily Dot. Η σύζυγός του αδιαθέτησε και ο Sebastian έπρεπε να πάει να αγοράσει "προϊόντα διαχείρισης βιολογικών αποβλήτων", ένας όρος που κάνει τις σερβιέτες και τα ταμπόν να ακούγονται πολύ πιο cool απ' ότι είναι. Ωστόσο, ο Sebastian δεν ήθελε να πάει σε ένα απλό super market και να αντιμετωπίσει αυτό που θεωρούσε εκείνος εξαιρετικά άβολη συζήτηση με τον ταμία όταν θα καταλάβαινε πως ο Sebastian αγόραζε ταμπόν. Κι επειδή η ζωή είναι πραγματικά σκληρή για τους άντρες που οι γυναίκες τους είναι αδιάθετες, ο Sebastian οδήγησε 2.5 ώρες για να πάει στο Amazon Go, έτσι ώστε να αγοράσει τα ταμπόν με την ησυχία του. Ενώ βιντεοσκοπούσε όλη την ώρα. Ένα video που θα έβλεπαν αργότερα εκατομμύρια θεατές.

Ο Sebastian ταξίδεψε μέχρι το κατάστημα Amazon Go, μόνο και μόνο για να αγοράσει ταμπόν, παρ' όλα αυτά αγόρασε σερβιέτες και δεν συνειδητοποίησε πως δεν είναι το ίδιο πράγμα. Η λέξη ταμπόν υπάρχει μάλιστα και στον τίτλο του video, παρ' όλα αυτά δεν υπάρχει πουθενά ταμπόν. 

Αρκετές γυναίκες εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για το video στο Twitter -και για να είμαστε ειλικρινείς, οι αντιδράσεις ήταν ξεκαρδιστικές:

 

Οι αντιδράσεις ήταν τόσο έντονες, που ο Sebastian μίλησε γι' αυτό σε ένα άλλο video. Ισχυρίστηκε πως ξέρει τη διαφορά μεταξύ σερβιέτας και ταμπόν, αλλά τα videos του χρειάζονται τόση προσοχή που δεν μπορεί να ασχοληθεί με "μικρές λεπτομέρειες" όπως το να ξεχωρίσει τα γυναικεία προϊόντα υγιεινής (Πείτε το αυτό σε οποιαδήποτε γυναίκα με περίοδο, βέβαια, και ίσως να διαφωνήσει). Παρ' ότι το πακέτο έγραφε επάνω "σερβιέτες" και είχε πάνω τη φωτογραφία μίας σερβιέτας.

Τελικά, ο Sebastian εξήγησε πως η γυναίκα του δεν τον περίμενε απεγνωσμένα να γυρίσει με τα προϊόντα υγιεινής της και έτσι γύρισε αυτό το video που εξηγεί.

 

Εντάξει, Linus. Τη γλύτωσες αυτή τη φορά. Ενώ δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στο να μπερδέψεις τις σερβιέτες με τα ταμπόν (το γράφει πάνω στο πακέτο...) ίσως να ήσουν εντελώς αφηρημένος. Άνθρωπος είσαι. Οπότε όλοι μπορούν να χαλαρώσουν λίγο στα social media -ο Linus ξέρει τι είναι το ταμπόν πια και όταν ένα video σαν κι αυτό γίνεται viral, μερικοί ακόμα μπερδεμένοι σχετικά με το θέμα, το μαθαίνουν κι εκείνοι.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα