UPDATE #NOW

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το νέο, φθηνότερο iPad


28 Μαρτίου 2018

aaron-burden-329406-unsplash.jpg

Στα καταστήματα, η τιμή του θα αγγίζει τα 379$, ενώ οι μαθητές θα έχουν ειδική έκπτωση και θα μπορούν να το αποκτήσουν με μόλις 299$. Είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία μέσω Internet, ενώ θα έχει βγει στην αγορά μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Στη συσκευασία του επαναστατικού αυτού iPad θα περιλαμβάνεται και το Apple Pencil, ένα στυλό που θα είναι συμβατό και με τα ακριβότερα tablet της εταιρείας. Με κάμερα 8 megapixels, αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος, μπαταρία με διάρκεια ζωής 10 ωρών και επεξεργαστή ίδιο με εκείνον του iPhone 7, πρόκειται για ένα από τα πιο εξελιγμένα προϊόντα τεχνολογίας.

Η συγκεκριμένη καμπάνια, θα αποτελέσει μία από τις πιο καινοτόμες  πρωτοβουλίες της εταιρίας. Για να προσελκύσει μεγαλύτερο αριθμό σχολείων, οι τεχνικοί δημιούργησαν ένα λογισμικό μέσω του οποίου οι καθηγητές θα έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται εκπαιδευτικό υλικό με τους μαθητές και να ελέγχουν online τις εργασίες τους.

Η στροφή της Αpple στην εκπαίδευση ήρθε την περίοδο που το iPad πήρε την πρώτη θέση στη λίστα των πιο χρήσιμων αντικειμένων στο χώρο εργασίας. Ήταν η πιο λογική κίνηση που θα μπορούσε να γίνει, και τα κέρδη αναμένονται να εκτοξευθούν.

 

Gallery: Δείτε επίσης τα 240 emojis που έρχονται από την Apple

[gallery-717786]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα