UPDATE #NOW

Τώρα θα μπορείτε να ελέγχετε το iPhone σας χωρίς να το αγγίζετε


Αφροδίτη Σακκά

5 Απριλίου 2018

photo-1470350576089-539d5a852bf7.jpg

Ποιες είναι αυτές οι φήμες λοιπόν; Με το iPhone X πλέον έχουμε τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουμε την οθόνη μας με το πρόσωπό μας -ένα upgrade από την ταυτοποίηση με τον αντίχειρα που έχουμε δει σε προηγούμενα μοντέλα. Η ικανότητα του να μην πρέπει να αγγίξουμε την οθόνη για να την ξεκλειδώσουμε είναι σαν να έχει βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας που δείχνει ένα μέλλον χωρίς μικρόβια. 

Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη, όταν ο Mark Gurman της Bloomberg δημοσίευσε ένα άρθρο που εικάζει πως μπορεί να υπάρξουν δύο μελλοντικά updates απ' την Apple για τα iPhone: μία οθόνη με εσωτερική καμπύλη και "ανέπαφα χειριστήρια αφής". Αλλά ακόμα κι αν οι φήμες είναι αληθινές, δεν πρόκειται να τις δούμε άμεσα.

Οι φήμες έρχονται οκτώ μέρες μετά την ανακοίνωση της Apple πως το νέο της iPad περιλαμβάνει νέα apps, που εστιάζουν στην εκπαίδευση προς όφελος μαθητών και καθηγητών. Αλλά τώρα ο κολοσσός της τεχνολογίας φαίνεται να θέλει να μας ωθήσει πολύ μπροστά στο μέλλον. Αυτές οι εξελίξεις δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την Apple και λέγεται πως είναι στα πρώιμα στάδια έρευνας, αν ισχύει και αυτό. Βέβαια, η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία και ενδεχομένως το 2018 να δούμε περισσότερα επιτεύγματα απ' ότι περιμένουμε.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όλα τα καινούρια emojis που έρχονται απ' την Apple

[gallery-717786]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα