UPDATE #NOW

Ένας 84χρονος έμαθε να κάνει το μακιγιάζ της συζύγου του για τον πιο συγκινητικό λόγο


The Jennettes

18 Ιουνίου 2018

capture61514.JPG

Η σύζυγός του, Mona, που είναι 83 σήμερα, ετοιμαζόταν για ένα μεγάλο πάρτι. Προσπαθούσε με κόπο να βαφτεί, αλλά δεν τα κατάφερνε. H όρασή της μειώνεται μέρα με τη μέρα, οπότε το να χρησιμοποιήσει οποιουδήποτε είδους καλλυντικά ήταν σχεδόν ακατόρθωτο.

Ο Des ήταν αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του ώστε να βοηθήσει την αγαπημένη του να αισθάνεται όμορφη. Συναντήθηκε, λοιπόν, με τη makeup artist του πιο κοντινού τους καταστήματος, και ξεκίνησαν μαθήματα μακιγιάζ.

Η Rosie O’driscoll τον ήταν η δασκάλα του από τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά σήμερα, εκείνος είναι απόλυτα ικανός να ετοιμάζει τη γυναίκα του και μόνος του, από την άνεση του σπιτιού τους.

«Δεν ξέραμε πότε θα τυφλωθεί η Mona, αλλά δε γινόταν απλώς να περιμένουμε να συμβεί. Έπρεπε να κάνουμε κάτι», ανέφερε, ενώ εκείνη αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της χρησιμοποιεί ακόμα και eyeliner – κάτι που η ίδια δεν κατάφερε ποτέ!

«Δυσκολεύομαι με την αναγνώριση των χρωμάτων, αλλά χάρη στον Des είμαι σίγουρη πως το μακιγιάζ μου θα είναι τέλειο», ολοκλήρωσε.

 

Διαβάστε επίσης: "Γνώρισα τον παππού μου έξι εβδομάδες πριν φύγει από τη ζωή "

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα