Παγωτό με γεύση μαγιονέζα διχάζει τους χρήστες των social media

Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018
kyle-loftus-590869-unsplash.jpg

Κατάστημα πώλησης παγωτού στη Σκωτία δημιούργησε μία νέα γεύση το παγωτό-μαγιονέζα και δίχασε τους χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Κάιλ Τζέντλεμαν, ιδιοκτήτης του Ice Artisan Ice Cream στο Φόλκερκ, κοντά στο Εδιμβούργο ότι η ιδέα να δημιουργηθεί η ασυνήθιστη γεύση προήλθε από την «αγάπη του στη μαγιονέζα».

Εξήγησε ότι το παγωτό παρασκευάζεται απλά αναμιγνύοντας τη μαγιονέζα Hellman's με το σπιτικό γαλακτοκομικό μείγμα παγωτού του, το οποίο παστεριώνεται στο κατάστημα.

Αν και οι πιο προφανείς χρήσεις της μαγιονέζας είναι σαν συνοδευτικό για πατατάκια ή σαν σος για χάμπουργκερ, η κρεμώδης επάλειψη με βάση το αυγό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε γλυκές συνταγές όπως τα κέικ για να κλειδώσει την υγρασία.

Αλλά πως είναι ως παγωτό; Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.