UPDATE #NOW

Ο Robert Redford δεν θα ξαναπαίξει σε ταινίες


7 Αυγούστου 2018

20120615_sha_rx90_455.jpg

Το είχε ανακοινώσει, κατά κάποιον τρόπο, πριν από δύο χρόνια, στα 80 του. Τότε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ έδινε συνέντευξη στον εγγονό του, Ντίλαν, για λογαριασμό του Κέντρου Τεχνών Γουόκερ. Μιλώντας για ένα αγαπημένο χόμπι του, τη ζωγραφική, ο Ρέντφορντ είχε πει ότι θα ήθελε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο σε αυτό..

«Έχω αρχίσει να κουράζομαι από την υποκριτική. Είμαι ένας ανυπόμονος άνθρωπος και είναι σκληρό για μένα να περιμένω να κάνω τη μία σκηνή μετά την άλλη. Σε αυτό το σημείο της ζωής μου, στα 80, η ζωγραφική θα μου έδινε μεγαλύτερη ικανοποίηση γιατί δεν θα εξαρτώμαι από κανέναν. Είμαι μόνο εγώ, όπως ήταν παλιά, και στο μυαλό μου τώρα έχω την επιστροφή στη ζωγραφική. Σκέφτομαι να κινηθώ προς τα εκεί και να μην παίξω άλλο», είχε δηλώσει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

«Έχω να παίξω σε δύο ακόμη ταινίες. Το “Our Souls at Night” με την Τζέιν Φόντα, μια ιστορία αγάπης για δύο ηλικιωμένους που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, και το “The Old Man and the Gun”, μια πιο ελαφριά ταινία με τον Κέισι Άφλεκ και τη Σίσι Σπέισεκ. Μόλις τελειώσουν, θα πω “Εντάξει λοιπόν, αντίο σε όλα αυτά” και θα επικεντρωθώ στη σκηνοθεσία». Διαβάστε τη συνέχεια εδώ