UPDATE #NOW

Η μαμά που σκιτσάρει για το θηλασμό και γίνεται viral


The Jennettes

17 Οκτωβρίου 2018

43828221_1742168372577946_5218570545234182144_n.jpg

Oποιαδήποτε μαμά έχει θηλάσει ένα νεογέννητο, μπορεί να καταλάβει τη μάχη που δίνεται κάθε βράδυ. Είναι όμως μάλλον κάπως δύσκολο να το εξηγήσει αυτό σε όποιον γονιό δεν έχει θηλάσει, ακόμα κι αν κοιμάται δίπλα της.

Είναι αυτό που λέμε "Αν δεν το καταλαβαίνεις, να στο ζωγραφίσω", Η Mattea Goff, προφανώς έχοντας χάσει την ικανότητά της να βρίσκει τις σωστές λέξεις λόγω της αϋπνίας, σκίτσαρε στον Κris τους λόγους για τους οποίους δεν έχει και την καλύτερη διάθεση το πρωί.

Οι πέντε ζωγραφιές της έγιναν αμέσως viral, αποκτώντας πάνω από 180.000 κοινοποιήσεις, κυρίως από μαμάδες που έκαναν tag τις φίλες και τους συντρόφους τους. Η Mattea ονομάζει τον σύντροφό της "άχρηστες θηλές", χαρακτηρισμό τον οποίο διατηρεί σε όλα τα σκίτσα της. H νύχτα ξεκινάει ήρεμα, μέχρι που 2 ώρες αργότερα, το βρέφος ξυπνάει κλαίγοντας.

Ο θηλασμός αρχίζει, και έτσι μαθαίνουμε ότι το αιχμηρότερο πράγμα του κόσμου είναι τα μωρουδιακά νύχια. Και όταν πια τελειώσει, η μαμά αναρωτιέται αν πρέπει ή όχι να καθαρίσει εκείνη τη στιγμή.

Στο τελευταίο σκίτσο της, ο φορέας των άχρηστων θηλών ξυπνάει φρέσκος και ανανεωμενος, το βρέφος κοιμάται δίπλά, και η μητέρα είναι σαν να την έχει πατήσει φορτηγό.

H Goff, που είναι μητέρα δύο παιδιών ηλικίας πέντε ετών και πέντε μηνών, έλαβε πολύ θετική αντιμετώπιση από όλους όσοι είδαν τα σκίτσα της.

Δείτε επίσης: Μητέρα δείχνει πως ζεις τα παιδικά σου χρόνια χωρίς τηλεόραση και gadgets