UPDATE #NOW

Αυτός είναι ο "Ugly Naked Guy" από τα Φιλαράκια


The Jennettes

3 Νοεμβρίου 2018

e79b3f85a855da0c4100b57e63970177.jpg

Παρ' ότι η σειρά άρχισε να προβάλεται στη τηλεόραση πάνω από μία δεκαετία πριν, τα Φιλαράκια συνεχίζουν δυναμικά. Συγκεκριμένα, υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν τη σειρά παρά το γεγονός πως ήταν πολύ μικροί για να καταλαβαίνουν τα μισά από τα αστεία.

Κι ενώ όλοι αγαπούν τους βασικούς χαρακτήρες, υπάρχουν και κάποιοι δευτερεύοντες ρόλοι που είναι αξιομνημόνευτοι. Ακόμα κι αν το πρόσωπό τους δε φάνηκε ποτέ. Ένας από αυτούς είναι και ο γνωστός "Ugly Naked Guy".

Ο χαρακτήρας αποτελούσε συχνά ένα τηλεοπτικό αστείο, κάθε φορά που τον έβλεπαν να κάνει κάτι (γυμνός) από το παράθυρο της Monica. Το όνομά του δε φαινόταν ποτέ στα credits και το IMDB τον έγραφε ως Michael Hagerty. Ωστόσο, ο Hagerty είναι ο ηθοποιός που έπαιζε τον Mr.Treeger και πάντα αρνιόταν πως έπαιξε άλλον χαρακτήρα. Χρόνια αργότερα, η Huffington Post πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο να ψάχνει τον πραγματικό ηθοποιό - και τελικά τον ανακάλυψε. Το όνομά του είναι Jon Haugen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F.R.I.E.N.D.S 20k (@f.r.i.e.n.d.s10) on

Mιλώντας στη Huffington Post είπε: "Υπήρχε μόνο ένας Ugly Naked Guy κι αυτός ήμουν εγώ. Ο λόγος που δεν το είπα ποτέ ήταν επειδή το κρατούσα μυστικό όπως το κρατούσε και η Warner Bros. Ήθελαν να τους κάνουν όλους να μαντέψουν ποιος είναι".