UPDATE #NOW

Είσαι 50 μόνη και χωρίς γυναίκες φίλες; Υπάρχει λύση


6 Ιανουαρίου 2019

frank-park-39441-unsplash.jpg

Υπάρχει κάτι πολύ σπάνιο και δυσεύρετο: η γυναικεία φιλία. Εχοντας δει και ξαναδεί τα επεισόδια του «Sex and the City», οι γυναίκες σε όλον τον κόσμο μεγαλώνουν με την ψευδαίσθηση ότι κάπου εκεί έξω, εκτός από τον άνδρα των ονείρων τους, υπάρχουν και οι φίλες της καρδιάς τους, όπως οι τηλεοπτικές «Κάρι, Σαμάνθα, Σάρλοτ, Μιράντα».

Η 71χρονη Ντέιλ Πολέκοφ από το Λος Αντζελες, θεωρώντας ότι η πιο κομβική ηλικία για μία γυναίκα είναι τα πενήντα, σκέφτηκε να ιδρύσει ένα κλαμπ μοναχικών γυναικών, με το κατατοπιστικό όνομα «Finding Female Friends Past Fifty» (Βρίσκοντας γυναίκες φίλες μετά τα πενήντα).

«Υπήρχαν πάντα συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις για εικοσάχρονες, τριαντάχρονες και σαραντάχρονες, αλλά από εκεί και πέρα, είναι λες και σταματούσε ο χρόνος, και κανείς δεν προνοούσε για τις πενηντάρες. Αποφάσισα λοιπόν να ασχοληθώ εγώ και να φτιάξω κάτι από το μηδέν. Και δεν ήθελα να περιλαμβάνονται άνδρες σε αυτή τη συντροφιά» εξηγεί η Ντέιλ Πολέκοφ στο αφιέρωμα των New York Times. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.