UPDATE #NOW

Αν είστε fan των Friends, αυτό το γεγονός θα σας κάνει να βγείτε από το internet για σήμερα


The Jennettes

10 Ιανουαρίου 2019

rachel-friends-baby-1.jpg

Είναι από μόνο του δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε πως η σειρά Friends τελείωσε πριν 15 χρόνια, αλλά τώρα πρέπει να προετοιμαστείτε και για ένα γεγονός που θα σας κάνει να νιώσετε, πολύ, πολύ μεγάλοι.

Αυτή τη στιγμή, το Friends είναι σειρά που έχει γίνει περισσότερο streamed στο Netflix για το 2018 και ενώ όλοι βλέπουν τα επεισόδια ξανά και ξανά, κάνουν κάποιες νέες αρατηρήσεις που δεν μας πέρασαν κατευθείαν απ' το μυαλό.

Πριν λίγες μέρες, ένα tweet έγινε δικαίως viral, αφού έγραφε: "Ok, έβλεπα Friends χθες το βράδυ και ο Ross τραβούσε ένα video για τα 18α γενέθλια της Emma και ο Chandler λέει την ατάκα: 'Γεια σου Emma. Είναι 2020. Έχεις ξυπνήσει από τον ύπνο σου ακόμα;' Και μόλις συνειδητοποίησα πως το 2020 είναι η ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. Η Emma θα γινόταν 18 την ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ".

Στο μεταξύ, παρά το ότι η σειρά τελείωσε το 2004, το cast συνεχίζει να κερδίζει τεράστια ποσά κάθε χρόνο, όσο η σειρά συνεχίζει να προβάλεται. Σύμφωνα με το USA Today, οι Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matthew Perry (Chandler), David Schwimmer (Ross) και Matt LeBlanc (Joey) κερδίζουν ο καθένας από 2% των εσόδων της σειράς. Το Friends αποφέρει στη Warner Bros 1 δισ. δολάρια κάθε χρόνο, πράγμα που σημαίνει πως το cast παίρνει γύρω στα 20 εκ. δολάρια ετησίως.

Μάλλον γι' αυτό κανείς δεν ενδιαφέρεται να γυρίσει κι άλλη σεζόν.

 

Δείτε ακόμη: Που ακριβώς γυρίστηκαν διάσημες ταινίες και σειρές;