UPDATE #NOW

Πώς μοιάζουν τώρα όλα τα παιδιά απ' τα Friends


The Jennettes

25 Ιανουαρίου 2019

emmafriends.jpg

Πρόσφατα συνειδητοποιήσαμε πως η Emma από τα Friends θα γινόταν 18 αυτή τη χρονιά - νιώθετε κι εσείς μεγάλοι; Αλλά αυτό μας έβαλε σε σκέψεις... η κόρη του Ross και της Rachel δεν είναι το μοναδικό μωρό της παρέας. Πόσο χρονών είναι τα υπόλοιπα και πώς μοιάζουν οι ηθοποιοί που τα υποδήθηκαν τώρα;

Ετοιμαστείτε να νιώσετε ακόμα πιο μεγάλοι.

Ben Geller

O γιος του Ross και της Carol σήμερα θα ήταν 23. Τέσσερις ηθοποιοί είχαν τον ρόλο του κατά τη διάρκεια της σειράς: O πρώτος, ο Michael Gunderson εμφανίστηκε ως μωρό Ben στη δεύτερη σεζόν, αλλά μετά εξαφανίστηκε. Τη θέση του πήραν τα δίδυμα Charles Thomas Allen και John Christopher Allen για τη τρίτη και τέταρτη σεζόν, αλλά ούτε κι εκείνοι ακολούθησαν την καριέρα του ηθοποιού. Ο τέταρτος και τελευταίος Ben ήταν φυσικά ο Cole Sprouse. O Cole έπαιξε στη σειρά της Disney The Suite Life of Zack and Cody από το 2005 μέχρι το 2008 (ήταν ο Cody και ο δίδυμος αδερφός του ο Zack). Τώρα, παίζει στη σειρά Riverdale στον ρόλο του Jughead.

Emma Geller Green

Η κόρη του Ross και της Rachel θα γινόταν 16 σήμερα. Από την πρώτη της εμφάνιση και μέχρι την 9η σεζόν της σειράς, την Emma έπαιξαν δύο διαφορετικά ζευγάρια διδύμων - οι Elizabeth και Genevieve Davidson, και οι Alexandra και Athina Conley. Για τη τελευταία σεζόν, οι δίδυμες Cali και Noelle Sheldon πήραν τον ρόλο της Emma.

Jack και Erica Bing

Τα δίδυμα της Monica και του Chandler, που υιοθετήθηκαν από μία νεαρή γυναίκα επίσης με το όνομα Erica (η Anna Faris) εμφανίστηκαν μόνο στο φινάλε της σειράς. Ο Jack και η Erica θα ήταν 14 σήμερα. Δυστυχώς, τα μωρά δεν εμφανίστηκαν ποτέ στους τίτλους, οπότε δεν ξέρουμε ποιοι είναι.

Τα τρίδυμα της Phoebe

Θυμάστε τότε που η Phoebe γέννησε τα παιδιά του αδερφού της; (Μεγάλη ιστορία). Τα τρίδυμα του Frank και της Alice θα ήταν όλα 20 χρονών τώρα. Τα μωρά που έπαιξαν τους Leslie, Chandler, Frank Jr Jr δεν ήταν στους τίτλους στην πρώτη τους εμφάνιση, αλλά όταν εμφανίστηκαν ξανά έναν χρόνο μετά, τους ρόλους τους πήραν τα τετράδυμα Alexis, Cole, Justin και Paul Cimoch.

Τα τρίδυμα που επέστρεψαν ως μικρά παιδιά στη 10η σεζόν, ήταν πλέον ο Dante Pastula ως Frank, ο Sierra Marcoux ως Chandler και η Allisyn Ashley Arm ως Leslie.

Δείτε ακόμη: Flaskback στις πιο αγαπημένες TV girlfriends των 90’s