UPDATE #NOW

Η δολοφονία της Sharon Tate έγινε ταινία με την Hilary Duff και μάλλον δεν θα είναι το θρίλερ της χρονιάς


Χριστίνα Γουδρούπη

6 Φεβρουαρίου 2019

the-haunting-of-sharon-tate750x422.jpg

Η δολοφονία της Sharon Tate υπήρξε ίσως το πιο αποτρόπαιο έγκλημα που έχει δει ποτέ το Hollywood. Η πανέμορφη ηθοποιός και σύζυγος του Roman Polasnki βρέθηκε βίαια δολοφονημένη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, από τον ψυχοπαθή Charles Manson.

Υπάρχει όμως μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια: Ένα χρόνο πριν από τη δολοφονία της, η Sharon Tate φαίνεται πως είχε δηλώσει σε συνέντευξη ότι βλέπει όνειρα στα οποία φαντάσματα στοιχειώνουν το σπίτι της και προβλέπουν το θάνατό της από μια σατανιστική αίρεση. 

Η ιδέα ότι η Sharon Tate στοιχειωνόταν από προαγγέλους της δολοφονίας της, ενέπνευσε την ταινία The Haunting of Sharon Tate, στην οποία παρουσιάζονται τα γεγονότα μέχρι το στυγερό έγκλημα, μέσα από τα μάτια της Tate. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Hilary Duff και το επίσημο trailer έχει ήδη κυκλοφορήσει.

Στο trailer, η Duff μιμείται την προφορά της Tate, ενώ λέει ατάκες όπως "Θα έλεγε κανείς ότι ζω σε ένα παραμύθι, βλέποντας τα πάντα μέσα από ροζ γυαλιά". Μέχρι στιγμής, το κοινό δε μοιάζει ιδιαίτερα ενθουσιασμένο, ενώ η ίδια η αδερφή της Sharon Tate έχει χαρακτηρίσει την ταινία "άκομψη", "ευτελή" και ότι εκμεταλλεύεται την πραγματική ιστορία.

Eλπίζουμε ότι η ταινία του Tarantino για τον Manson θα τα πάει καλύτερα.

Δείτε ακόμη: Αυτές είναι οι πιο sexy ταινίες όλων των εποχών