UPDATE #NOW

Mια κοπέλα δέχτηκε αρνητικά σχόλια για το φόρεμά της στο Tinder και η εταιρεία ρούχων την υποστήριξε με τον καλύτερο τρόπο


The Jennettes

8 Μαΐου 2019

_106785434_1721386a-ef38-4723-a4af-21b495d3c79a.jpg

Η Thea Lauryn Chippendale μιλούσε (ή απλώς είχε κάνει match) με έναν άντρα στο dating app Tinder, όταν εκείνος αποφάσισε να της σχολιάσει το ροζ φόρεμα που φορούσε σε μια από τις φωτογραφίες της.

"Δεν θα σου πω ψέματα, είσαι σαν ανέκδοτο, κι αυτό το φόρεμα που φοράς στην τελευταία φωτογραφία δε βοηθάει καθόλου. Ελπίζω να βοηθάω", της είπε, εμφανώς χωρίς να έχει ζητηθεί η γνώμη του.

"Γιατί ένιωσες την ανάγκη να το σχολιάσεις αυτό;" του απάντησε εκείνη, ενώ με μια διατύπωση αρκετά ταιριαστή στην δική του, τον ρώτησε αν πίστευε ότι η γνώμη του έχει κάποια σημασία.

Εκείνος προφανώς δεν έπιασε καθόλου το μήνυμα και συνέχισε ακάθεκτος: "Κυριολεκτικά έπρεπε να στο πω, αλλιώς δεν θα κοιμόμουν. Δεν βλέπεις ότι είναι απαίσιο;" έγραψε εκείνος, και την προέτρεψε να αγοράζει τα ρούχα της από κάπου αξιοπρεπέστερα. Η Chippendale ανάρτησε στο Twitter τα μηνύματά του, μαζή με η φωτογραφία που σχολίασε με τόσο αγενή τρόπο ο άντρας, κι έγινε αμέσως viral

Mέσα σε 24 ώρες έλαβε πάνω από 10.000 σχόλια υποστήριξης, τα οποία κυμαίνονταν από το να της λένε πόσο όμορφη είναι μέχρι το πόσο το φόρεμα έδειχνε τέλειο επάνω της.

Η συζήτηση τράβηξε την προσοχή της εταιρείας Asos, από την οποία το κορίτσι είχε αγοράσει το φόρεμα, η οποία αποφάσισε να δώσει στην κοπέλα μια αίσθηση "κλεισίματος". Το brand πρόσθεσε τη φωτογραφία από το Tinder του κοριτσιού στο site του, δίπλα στο μοντέλο που το φορούσε στην αρχική φωτογράφηση.

Κάντε swipe δεξιά για να δείτε ποιος γέλασε τελευταίος, έγραψαν στο twitter τους, και ειλικρινά αυτή ήταν η καλύτερη πιθανή εκδίκηση που θα μπορούσε να πάρει η κοπέλα.

Δείτε ακόμη: Ο καλλιτέχνης Mauro Gatti δημιουργεί σχέδια για τις όμορφες ειδήσεις που σπανίως μαθαίνουμε