UPDATE #NOW

Αυτή η εταιρεία σας προσφέρει 100,000 δολάρια για να κάνετε τη δουλειά των ονείρων σας


The Jennettes

7 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτή η εταιρεία σας προσφέρει 100,000 δολάρια για να κάνετε τη δουλειά των ονείρων σας

Θα παρατούσατε τη δουλειά σας για να κάνετε την δουλειά των ονείρων σας;

Οι περισσότερες "ιδανικές δουλειές" έχουν ακραίες απαιτήσεις. Άλλες απαιτούν να ζήσετε σε ένα νησί για έναν χρόνο, ή να πάτε για σκι σε όλο τον κόσμο, ή να βγείτε ραντεβού και να κάνετε νέους φίλους. Αλλά αυτή η δουλειά όχι. Αυτή η "ιδανική δουλειά" θα σας αφήσει να κάνετε ο,τι δουλειά θέλετε.

Η PrAna, μια οικολογική εταιρεία ρούχων, προσφέρει σε έναν τυχερό νικητή $100,000 για να ζήσει την ιδανική ζωή του και να ακολουθήσει το πάθος του για έναν ολόκληρο χρόνο.

"Στην prAna, ξέρουμε από προσωπική εμπειρία ότι η ανάπτυξη του κάθε ανθρώπου βρίσκεται πολλές φορές έξω από την comfort zone του", έγραψε η εταιρεία σε ένα post. "Mερικές φορές, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα φιλικό σκούντηγμα που θα σας βοηθήσει να κάνετε το μεγάλο βήμα. Για αυτόν τον λόγο ψάχνουμε για έναν θαρραλέο άνθρωπο που προτίθεται να αφήσει την δουλειά του για να κυνηγήσει το πάθος της ζωής του. Θα υποστηρίξουμε την απόφασή σας με ένα βραβείο 100.000$ για να σας βοηθήσουμε να απογειωθείτε"

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν δεν έχουν παρά να γυρίσουν ένα σύντομο βίντεο που εξηγεί ποια είναι η τωρινή τους δουλειά και τι θα ήθελαν να κάνουν. Η εταιρεία αναζητά μια πρωτότυπη ιστορία που εμπνέει, και ει δυνατόν να δει το πάθος του κάθε ανθρώπου στην πράξη. Αν κάποιος θέλει να γίνει σκηνοθέτης, μπορεί να συμπεριλάβει δείγμα της δουλειάς του. Αν θέλει να γίνει ζαχαροπλάστης, μπορεί να δείξει τα πιάτα του.