UPDATE #NOW

Το πιο συγκινητικό γράμμα στον Άγιο Βασίλη ανήκει σ' έναν 7χρονο - Γιατί ζητά να φύγει από το σπίτι του


Εύα Καραμπάτσου

23 Δεκεμβρίου 2019

Το πιο συγκινητικό γράμμα στον Άγιο Βασίλη ανήκει σ' έναν 7χρονο - Γιατί ζητά να φύγει από το σπίτι του

Ο 7χρονος Blake από τη Santa των ΗΠΑ, ζει προσωρινά σε καταφύγιο που φιλοξενεί οικογένειες και άτομα που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Για φέτος, λοιπόν, έγραψε στον Άγιο Βασίλη ένα πολύ συγκινητικό γράμμα, ζητώντας του έναν καλύτερο πατέρα. "Έπρεπε να φύγουμε από το σπίτι μας. Ο μπαμπάς έκανε σαν τρελός. Έπρεπε να κάνουμε όλες τις κινήσεις. Ο μπαμπάς πήρε όλα όσα ήθελε. Η μαμά είπε ότι ήρθε η ώρα να φύγουμε και θα μας οδηγήσει σε ένα ασφαλέστερο μέρος, όπου δεν πρέπει να φοβόμαστε», γράφει ο Blake στο γράμμα του. "Είμαι πολύ αγχωμένος. Θα έρθεις φέτος; Δεν έχουμε τίποτα από τα πράγματά μας εδώ. Μπορείς να μου φέρεις μερικά βιβλία, ένα λεξικό, μία πυξίδα και ένα ρολόι; Αυτό που πραγματικά θέλω είναι έναν καλύτερο μπαμπά! Μπορείς να το κάνεις;", έγραψε ο 7χρονος στο γράμμα του.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του καταφυγίου, Kathryn Jacob δήλωσε ότι ενώ είναι ευγνώμων για την προσοχή που έχει συγκεντρώσει η επιστολή, θέλει να προσέξουμε ακόμη πιο πολύ το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας. "Η ιστορία του Blake είναι σαν κάθε καθημερινή ιστορία που βλέπουμε", είπε η Jacob. "Το πρόβλημα της βίας είναι τόσο διαδεδομένο." Η SafeHaven μοιράστηκε την επιστολή στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, σημειώνοντας ότι άλλαξαν το όνομα του αγοριού σε Blake για την ασφάλεια της οικογένειάς του.