UPDATE #NOW

Αν έχετε βαρεθεί να ακούτε παντού τη Mariah Carey και τον George Michael, σας έχουμε 5 εναλλακτικές προτάσεις γι' αυτά τα Χριστούγεννα


Έλενα Κρητικού

25 Δεκεμβρίου 2019

Αν έχετε βαρεθεί να ακούτε παντού τη Mariah Carey και τον George Michael, σας έχουμε 5 εναλλακτικές προτάσεις γι' αυτά τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και η αλήθεια είναι πως κάθε μέρα οι ραδιοφωνικοί σταθμοί παίζουν τα ίδια χιλιοδιασκευασμένα γιορτινά τραγούδια που ακούγονται κάθε χρόνο χωρίς καμία πρωτοτυπία και έμπνευση.

Τα ίδια τραγούδια με πέρσι, πρόπερσι και κάθε προηγούμενη χρονιά, μας συντροφεύουν την πιο ζεστή εποχή του χρόνου, αλλά παρόλο που είναι κλασικά και αγαπημένα, δεν παύουν να παραμένουν ακριβώς τα ίδια.

Ο Joce Feliciano μας εύχεται στα ισπανικά, η Mariah Carey ζητάει ένα και μόνο πράγμα από τον Άγιο Βασίλη, ο George Michael ορκίζεται ότι δεν θα ξαναερωτευτεί αυτά τα Χριστούγεννα κι εμείς μένουμε να απορούμε αν μπορούμε να συνδέσουμε τα Χριστούγεννα με κάποιο άλλο, λιγότερο εμπορικό τραγούδι.

Σε μια προσπάθεια να τα καταφέρουμε, έχουμε να σας προτείνουμε μερικές εναλλακτικές χριστουγεννιάτικες μουσικές επιλογές που δεν έχουν γίνει ακόμη τόσο συνηθισμένες:

1. The Ramones- Merry Christmas

2. Christmas in New Orleans- Louis Armstrong

3. The Sonics - Santa Claus

4. Everything's Going to be Cool this Christmas - Eels

5. The Decemberists - Please Daddy (Don't Get Drunk This Christmas)

Καλά Χριστούγεννα!