UPDATE #NOW

FAB Festival: Εξασφαλίστε εκπτωτικά εισιτήρια για τη μεγαλύτερη γιορτή μόδας και ομορφιάς


The Jennettes

19 Φεβρουαρίου 2020

FAB Festival: Εξασφαλίστε εκπτωτικά εισιτήρια για τη μεγαλύτερη γιορτή μόδας και ομορφιάς

Η πιο εντυπωσιακή γιορτή μόδας και ομορφιάς έρχεται και σας καλεί κοντά της για να απολαύσετε στιγμές μαγείας και άπειρου κάλλους μαζί με όλη την οικογένεια. Το jenny.gr διοργανώνει το FAB Festival, ένα φαντασμαγορικό, ολιστικό fashion and beauty experience για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί στον χώρο της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, επιφυλάσσοντας πολλές όμορφες στιγμές. 

Στο διήμερο διαδραστικό festival, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε catwalks και στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε μία σειρά από μοναδικά fashion, beauty και well-being workshops, που θα σας μυήσουν στα μυστικά οι experts του χώρου. Θα μάθετε τα πάντα για το styling, για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο μακιγιάζ, τη φροντίδα που χρειάζονται τα μαλλιά σας αλλά και θα ενημερωθείτε για όλες τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς!

Τα διασημότερα brands της μόδας και της ομορφιάς, οι πιο ισχυροί influencers και οι κορυφαίοι επαγγελματίες και ειδικοί του χώρου, σας προσκαλούν στο πιο FAB Festival για να βιώσετε την απόλυτη εμπειρία shopping σε ειδικές τιμές. 

Το FAB Festival που ήταν προγραμματισμένο για τις 21-22 Μαρτίου στην Τεχνόπολη αναβάλλεται.
Θα ανακοινωθούν σύντομα οι νέες ημερομηνίες καθώς και θα ενημερωθούν όλοι οι αγοραστές για την ισχύ των εισιτηρίων τους. 

Ακολουθήστε μας στα Social Media για το πιο FABulous νέα!

facebook.com/fashionandbeautyfestival/

www.instagram.com/fabfestival/

• tiktok.com/@fabfestival

https://twitter.com/FestivalFAB