UPDATE #NOW

Για κάποιους το #μένουμε_σπίτι δεν αποτελεί εμπόδιο για πάρτι και στο video θα δείτε την απόδειξη


The Jennettes

19 Μαρτίου 2020

Για κάποιους το #μένουμε_σπίτι δεν αποτελεί εμπόδιο για πάρτι και στο video θα δείτε την απόδειξη

Οι τελευταίες μέρες, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού έχουν για πολλούς γίνει μέρες αναγκαστικής ξεκούρασης. Όσοι δεν μπορούν να δουλέψουν από το σπίτι έχουν ξαφνικά άπλετο χρόνο, ενώ αυτοί που μπορούν, μένουν με αρκετές ελεύθερες ώρες μέσα στο σπίτι.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γεμίζουν τα social media με αστεία memes, με challenges, ιδέες για το πώς να περάσει κανείς διασκεδαστικά την ώρα του στο σπίτι και ένα σωρό άλλα. Πολλοί από τους χρήστες όμως έχουν λίγη φαντασία παραπάνω και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ευφάνταστο, αστείο έως και απατηλό. 

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στο video που θα δείτε παρακάτω. Ένας νεαρός, μάλλον μην ξέροντας τι άλλο να κάνει μόνος στο σπίτι, αποφάσισε να τονώσει λίγο την κοινωνικότητά του. Κι αν φαντάζεστε ότι έκανε ομαδικό chat ή ότι βγήκε στο μπαλκόνι να μιλήσει με τους γείτονες, τότε κάνετε λάθος. Γέμισε ένα ποτήρι κρασί και το τσούγκρισε με τους καλεσμένους του στο σπίτι, ευχόμενος στην υγειά τους. Τι; Καλεσμένους; Μάλιστα καλεσμένους, φανταστικούς. 

Ο έξυπνος κύριος οργάνωσε ένα fake party μπροστά από έναν καθρέφτη, που ουσιαστικά τσουγκρίζει το ποτήρι του με τον ίδιο τον εαυτό του. Αυτό δεν είναι ξεκάθαρο από την αρχή και αυτό είναι το αστείο και ο λόγος που έχει κάνει το video viral.

Πάρτε ιδέες και οι μέρες στο σπίτι θα κυλήσουν πιο όμορφα.