UPDATE #NOW

5 tips για να αποφύγεις τα post vacation blues


Μάρθα Κουμπάνη

16 Σεπτεμβρίου 2020

5 tips για να αποφύγεις τα post vacation blues

Οι διακοπές τελείωσαν αυτό όμως δεν σημαίνει το ίδιο και για την καλοκαιρινή διάθεση. Δεν θα επιτρέψουμε καμία μελαγχολία και post vacation blues. Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι ανανεωμένοι και αισιόδοξοι. Για αυτό και συγκεντρώσαμε τα tips για να διατηρήσεις τα summer vibes για πολύ ακόμα!

1- Βόλτες βόλτες βόλτες! Στο μοναδικό εμπορικό κέντρο με ανοιγόμενη οροφή για άπλετο φυσικό φως και ανανέωση του αέρα, κλιματισμό για ρύθμιση της θερμοκρασίας γιατί ναι, ο ήλιος ακόμα λάμπει, δωρεάν πάρκινγκ για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας, ελεγχόμενη τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας ΚΑΙ όλα σου τα αγαπημένα brands! Που θα τα βρεις όλα αυτά; στο  RIVER WEST! Και τώρα που έχουμε την προσοχή σου προχωράμε και στα επόμενα tips!

jenny.gr

2. Ανανέωσε στυλ και διάθεση. Ακόμα και το window shopping είναι αρκετό για να σου δώσει έμπνευση για τα look της νέας σεζόν για να βάλεις μπρος τη φαντασία σου! Ότι σου λείπει για να συμπληρώσεις το τέλειο back to base look, θα το βρεις στο RIVER WEST ανάμεσα στα αγαπημένα brands μας που πλέον έχουν και όλα τα NEW IN trends της νέας σεζόν.

jenny.gr

3. Νέα σεζόν ευκαιρία για re-start με νέες συνήθειες. Οι νέες συνθήκες που βιώνουμε σε έχουν οδηγήσει στο… τρέξιμο και το outdoor training; Βρες τον καλύτερο εξοπλισμό στα Adidas, Intersport, Bodytalk, Sneaker10 και keep going!

jenny.gr

4. Εξοπλισμός! Μάσκα, θερμός, αντισηπτικό έχουν πλέον μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας! Ανανέωσε τα δικά σου καθημερινά must have με super cute επιλογές για εσένα και τους αγαπημένους σου από Miniso, Fresh Line, Galerie de Beaute και μείνε ασφαλής!

5. Και αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος, γιατί όσο σημαντικό είναι το pre-vacation mani pedi άλλο τόσο είναι και το post vacation! Κλείσε τη βόλτα σου, φροντίζοντας τον εαυτό σου, με ένα απολαυστικό mani – pedi στο ολοκαίνουργιο YOUR MAJESTY organic nailcare, με cruelty free βερνίκια και προϊόντα!

jenny.gr

Επιστροφή στην πόλη και επιστροφή στις αγαπημένες μας συνήθειες σημαίνει επιστροφή στις βόλτες και το pre-fall shopping με ασφάλεια στο εμπορικό με την πιο “open air” αίσθηση της πόλης! Ανακαλύψτε τον, απολαύστε τον και πείτε αντίο στα post vacation blues!

jenny.gr

Ανακαλύψτε όλα τα καταστήματα του RIVER WEST στο site και τα social media του εμπορικού και οργανώστε τη βόλτα σας, στον αγαπημένο “open air feeling” προορισμό της πόλης. Happy sales, happy shopping και καλό καλοκαίρι! Βρείτε το RIVER WEST στα Social Media: FacebookInstagram

Tο RIVER WEST βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φίλων του, διευκολύνοντάς τους με: - Δωρεάν Parking 2.500 θέσεων: Είσοδος από την Λεωφόρο Κηφισού, τον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου - Δωρεάν Μετακίνηση: Δωρεάν μετάβαση από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με το Mini-Bus του RIVER WEST