UPDATE #NOW

Πέθανε η «Βασίλισσα του Hollywood και της Technicolor», Rhonda Fleming με τα ξεχωριστά πράσινα μάτια σε ηλικία 97 ετών


The Jennettes

17 Οκτωβρίου 2020

Πέθανε η «Βασίλισσα του Hollywood και της Technicolor», Rhonda Fleming με τα ξεχωριστά πράσινα μάτια σε ηλικία 97 ετών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών, η «Βασίλισσα του Hollywood και της Technicolor» και βασική πρωταγωνίστρια της Χρυσής Εποχής του κινηματογράφου, Marilyn Louis, γνωστή ως Rhonda Fleming, η οποία έπαιξε παράλληλα πρωταγωνιστικό ρόλο στις πρώτες ημέρες της αμερικανικής τηλεόρασης.

H δυσάρεστη είδηση επιβεβαιώθηκε από την γραμματέα της χωρίς να αναφερθεί ωστόσο, στα ακριβή αίτια του θανάτου της. Η κοκκινομάλλα με τα πράσινα μάτια και την ασυναγώνιστη ομορφιά, πέθανε την Τετάρτη και ο θάνατός της, που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, έχει προκαλέσει παγκόσμια θλίψη.

Η ίδια συνολικά εμφανίστηκε σε περισσότερες από 40 ταινίες ενώ σε νεαρή ηλικία η Rhonda Fleming είχε πάρει μέρος στην ταινία του Alfred Hitchcock, «Νύχτα Αγωνίας» στο ρόλο μιας νυμφομανούς. Οι πιο γνωστές ταινίες της περιελάμβαναν το A Connecticut Yankee in King Arthur's Court του 1948 και το Western Gunfight at the OK Corral του 1957.

Γεννημένη στην Καλιφόρνια στις 10 Αυγούστου του 1923, η Fleming ασχολήθηκε παράλληλα με τη φιλανθρωπία ενώ υπήρξε πρέσβειρα του Childhelp, οργάνωση αφιερωμένη στη φροντίδα και τη θεραπεία ανήλικων θυμάτων κακοποίησης και του P.A.T.H., για τους άστεγους, όπου ίδρυσε δύο οικογενειακά κέντρα Rhonda Fleming. Όπως προαναφέρθηκε, υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood και η πορεία της στην τηλεόραση τις δεκαετίες του 1960 και 1970, ήταν λαμπρή.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Variety