UPDATE #NOW

"Audrey": Έρχεται ένα νέο, διαφορετικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή της θρυλικής Hepburn


The Jennettes

26 Οκτωβρίου 2020

"Audrey": Έρχεται ένα νέο, διαφορετικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή της θρυλικής Hepburn

H Audrey Hepburn αποτελεί τη διαχρονική εκείνη φιγούρα που αποτελεί πηγή έμπνευσης για κάθε γυναίκα ανά εποχή. Το νέο ντοκιμαντέρ "Audrey" αναμένεται να εστιάσει σε άγνωστες πτυχές της καθημερινότητάς της ενώ θα είναι διαθέσιμο σε DVD και ψηφιακή μορφή από τις 30 Νοεμβρίου.

Το ντοκιμαντέρ, που έχει επιμεληθεί η ίδια ομάδα που δημιούργησε το 2018 το ντοκιμαντέρ του Alexander McQueen, θα παρουσιάσει στιγμές από τη ζωή της ηθοποιού, που δεν έχουν βγει ποτέ στο φως της δημοσιότητας, καθώς και συνεντεύξεις με την οικογένειά της.

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ διαφέρει από όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα, για τη ζωή της Hepburn καθώς επικεντρώνεται και αναδεικνύει μια άλλη διαφορετική πτυχή του εαυτού της. Στο "Audrey" θα περιλαμβάνονται σπάνια αρχειακά πλάνα και συνεντεύξεις με τον γιο της, Sean Hepburn Ferrer, την πρώην καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Givenchy, Clare Waight Keller και τον διευθυντή σχεδιασμού της Tiffany & Co., John Loring.

Μάλιστα, δεδομένης της αγάπης της Hepburn για το μπαλέτο, τρεις φημισμένοι χορευτές υπό τον πολυβραβευμένο Βρετανό χορογράφο, Wayne McGregor, θα δημιουργήσουν τα διαφορετικά στάδια της ζωής της. Η Francesca Hayward θα παίξει το “Hollywood era Audrey” στο απόγειο της φήμης της, η Alessandra Ferri παίζει την Audrey στα τελευταία της χρόνια και τέλος, η Keira Moore θα υποδυθεί την “Young Audrey”, την οποία επέλεξε η παραγωγή μέσω ακρόασης σε σχολές μπαλέτου.

Η ηθοποιός πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, αφού είχε εγκαταλειφθεί από τον πατέρα της και μεγάλωσε υπό ναζιστική κατοχή στην Ολλανδία. Αυτή η πρώιμη εμπειρία οδήγησε σε "μια δια βίου μάχη με τα τραύματα του παρελθόντος να έχουν αφήσει σκιές στη ζωή της". Με αυξημένη αίσθηση δράματος και πλούσιο συναισθηματικό τοπίο μέσα από τον χορό, το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις του κοινού.