ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

French Bangs: Ο τέλειος τρόπος για να κάνετε update στο κούρεμά σας αυτό το φθινόπωρo


The Jennettes

26 Οκτωβρίου 2020

French Bangs: Ο τέλειος τρόπος για να κάνετε update στο κούρεμά σας αυτό το φθινόπωρo

Οι Γαλλίδες ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο στιλ και τον αέρα τους αφού το look τους είναι πάντα τόσο ανεπιτήδευτο και φρέσκο. Αποτελούν την κύρια πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο όταν θέλουν να αλλάξουν κάτι επάνω τους, και κυρίως τα μαλλιά τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν κάνει τα πιο iconic κουρέματα, με ένα να έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή - οι αφέλειες-φράντζες τους, χωρίς υπερβολή, θα λέγαμε ότι είναι εμβληματικές.

Οι french girl fringes είναι η ιδανική επιλογή για όσες γυναίκες δεν θέλουν να κάνουν μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή τους, αλλά θέλουν να δείχνουν φρέσκιες και στιλάτες. Μάλιστα, συνεχίζει και φέτος να είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends μετά το bob.

Το καλύτερο σε αυτό το κούρεμα είναι ότι δεν χρειάζεται να αφιερώσετε πολύ χρόνο στο styling αφού όσο πιο φυσικό και ανέμελο είναι, τόσο πιο stylish δείχνει.

jenny.gr

Αυτό που μπορείτε να κάνετε, και κατά την διάρκεια της ημέρας για να ανανεώσετε την φράντζα, είναι να βάλετε μικρή ποσότητα dry shampoo και να κάνετε ένα απαλό φορμάρισμα με τα δάχτυλά σας.

Ένα από τα πλέον αγαπημένα μας, French girls με αφέλειες, είναι η Jeanne Damas, η οποία έχει υιοθετήσει υπέροχα τη συγκεκριμένη τάση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.