ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Κendall Jenner μας δείχνει πόσο γρήγορα μάκρυναν τα μαλλιά της


Ελένη Τσούτση

16 Οκτωβρίου 2020

Η Κendall Jenner μας δείχνει πόσο γρήγορα μάκρυναν τα μαλλιά της

Η Kylie Jenner ξεχωρίζει από τις αδερφές Kardashian αφού μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε από τις εμφανίσεις που κάνει κατά καιρούς, ότι είναι η μόνη που της αρέσει να είναι πιο φυσική χωρίς υπερβολές. Την έχουμε δει με natural makeup, με ατημέλητα μαλλιά και γενικά ζει όπως ένα κορίτσι της ηλικίας της, και αυτό μας αρέσει πολύ!

Η ίδια πρόσφατα ανέβασε δύο selfie φωτογραφίες για να μας δείξει πώς είναι τα μαλλιά της και η αλήθεια είναι ότι μας εντυπωσίασε το στιλ που έχει υιοθετήσει, και της ταιριάζει περισσότερο απ' ότι άλλο έχει κάνει μέχρι σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη φωτογραφία ποζάρει μέσα από καθρέφτη και μας δείχνει για πρώτη φορά τα μαλλιά της, που πλέον φτάνουν στη μέση της ενώ στη δεύτερη, μας δείχνει τα honey blonde highlights που θέλουμε να αντιγράψουμε.

jenny.gr

Το top model αλλάζει συχνά τα μαλλιά της ειδικά λόγω των συνεργασιών της με μεγάλους οίκους μόδας αλλά τώρα φαίνεται ότι απολαμβάνει τα μακριά μαλλιά και δεν έχει σκοπό να τα αποχωριστεί.

jenny.gr

Εσάς, πώς σας αρέσει περισσότερο;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.