ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το τελευταίο manicure της Kylie Jenner είναι τόσο τολμηρό που την δυσκολεύει στην καθημερινότητά της


Ελένη Τσούτση

9 Οκτωβρίου 2020

Το τελευταίο manicure της Kylie Jenner είναι τόσο τολμηρό που την δυσκολεύει στην καθημερινότητά της

Η Kylie Jenner είναι γνωστή για τα τολμηρά της look και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια δεν σταματά να δοκιμάζει trends ή να δημιουργεί τάσεις, και να μας αφήνει άφωνους. Το τελευταίο manicure που επέλεξε, αξίζει σίγουρα μια μικρή ανάλυση αφού πρόκειται για τα πιο μακριά νύχια, που έχει κάνει, και σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο πώς θα τα "χειριστεί" στην καθημερινότητά της.

Είναι μια άκρως τολμηρή επιλογή, που ίσως δεν είναι για κάθε μέρα, αφού όπως έγραψε και η ίδια, τα έκανε για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης. «Έπρεπε να τα κάνω για μία φωτογράφιση. Μου αρέσουν λίγο, ίσως τα κρατήσω», έγραψε στη λεζάντα. Μάλιστα, η ίδια συνδύασε την καφέ κροκό Hermès Birkin bag της με το manicure της και ο αγαπημένος της nail artist, Chaun Legend, της έκανε ακριβώς την ίδια απόχρωση.

Τα μακριά νύχια παραμένουν τάση αλλά το συγκεκριμένο μανικιούρ ενδέχεται να είναι μια υπερβολική επιλογή ενώ θέλεις να κινείσαι με ευκολία μέσα στην ημέρα!

https://instagram.com/p/CGDDi-GHqD3

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.