UPDATE #NOW

Τα 9+1 μυστικά των ανθρώπων που έχουν γεννηθεί τον Νοέμβριο


The Jennettes

1 Νοεμβρίου 2020

Τα 9+1 μυστικά των ανθρώπων που έχουν γεννηθεί τον Νοέμβριο

Όσοι έχουν γεννηθεί τον Νοέμβριο συγκεντρώνουν κάποια χαρακτηριστικά που τους ξεχωρίζουν αναμφίβολα, από τους υπόλοιπους ανθρώπους καθώς έχουν μέσα τους έντονο το στοιχείο της διαφορετικότητας. 

Ακολουθούν τα πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των November- borns:

1.    Είναι από μόνοι τους ένα ξεχωριστό είδος

Όσοι έχουν γεννηθεί τον Νοέμβριο, είναι πολύ διαφορετικοί από τους άλλους. Είναι τόσο ξεχωριστοί μάλιστα, που είναι πολύ δύσκολο να βρούμε άλλους σαν και αυτούς. Οι ιδέες τους είναι ιδιαίτερα πρωτότυπες επειδή συνήθως, σκέφτονται έξω από τα καθιερωμένα και δρουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν.

2.    Είναι πιστοί 

Οι November- borns είναι οι πιο πιστοί άνθρωποι που θα γνωρίσετε ποτέ. Δεν πρόκειται να απογοητεύσουν ποτέ τους φίλους, την οικογένεια ή τον σύντροφό τους. Μπορείτε να τους εμπιστευτείτε απολύτως χωρίς να έχετε κίνδυνο εξαπάτησης.

3.    Έχουν στο DNA τους τη γοητεία

Το στοιχείο που τους αντιπροσωπεύει, είναι η γοητεία τους ακόμη και όταν δεν τους απασχολεί καθόλου αυτό. Όπως οι μέλισσες με το μέλι, γίνονται το επίκεντρο της προσοχής όπου κι αν βρεθούν. Δεν το προκαλούν, είναι θελκτικοί εκ γενετής τους.

4.    Δουλεύουν πολύ σκληρά

Η κωλυσιεργία και η αναβλητικότητα δεν πρόκειται να χαρακτηρίσουν ποτέ αυτά τα άτομα. Οι γεννημένοι τον Οκτώβρη προτιμούν να κάνουν τα πάντα στην ώρα τους και προσπαθούν να είναι αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν 200%. Ίσως, είναι από τους πιο εργατικούς ανθρώπους πάνω στη Γη.

5.    Ακολουθούν την τεχνική της ασυνήθιστης προσέγγισης

Συνήθως, επιλέγουν να ακολουθήσουν τη δική τους μοναδική οπτική γωνία επάνω σε ένα θέμα. Μάλιστα, ο τρόπος που εργάζονται ή επιλύουν διάφορα προβλήματα, γίνεται πολλές φορές, πηγή έμπνευσης για τους γύρω τους.

6.    Ξεχειλίζουν από συναίσθημα και το δείχνουν

Θα μπορούσε να είναι ένα μικρό σημείο αδυναμίας, αλλά και πάλι είναι ιδιαίτερα ελκυστικό να δείχνεις τα συναισθήματα σου. Οι γεννημένοι τον Νοέμβρη έχουν υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη και συχνά γίνονται ευάλωτοι, ενώ ανοίγονται πολύ εύκολα σε εκείνον που επιλέγουν.

7.    Η μετριοφροσύνη είναι συνώνυμό τους

Όσα κι αν κατάφεραν να πετύχουν στη ζωή τους, δεν πρόκειται ποτέ να κομπάσουν. Θα διατηρήσουν την ταπεινότητά τους και δεν θα υπερηφανευτούν ποτέ για τους άθλους τους όσο μεγάλοι κι αν είναι αυτοί. 

8.    Είναι πολύ δύσκολο να τους καταλάβετε

Η ιδιαίτερη τους φύση συχνά, αφήνει ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από το τι πραγματικά αισθάνονται. Μπορεί να νομίζετε ότι βρίσκεστε πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου, αλλά δεν... 

9.    Τους αρέσει η μοναχικότητα

Οι November- borns βρίσκουν πολύ δύσκολο το να εμπιστευτούν σε κάποιον τα μυστικά τους γι΄ αυτό πολλές φορές, τους αρέσει να είναι μόνοι, ακριβώς για να διασφαλίζουν την προστασία τους. Φυσικά και λατρεύουν να είναι με κόσμο και να ανοίγονται αλλά με τους δικούς τους όρους.

10.    Είναι πέρα για πέρα, αυθεντικοί και ειλικρινείς

Όσο δύσκολη κι αν είναι κάποιες φορές, η αλήθεια, δεν μπορεί να μην ειπωθεί από τα άτομα που έχουν γεννηθεί τον Νοέμβριο. Η ειλικρίνεια είναι στη φύση τους ενώ με μοναδικό τρόπο θα αποδείξουν στον απέναντί τους πως αυτό που μετράει περισσότερο από όλα, είναι το γεγονός ότι είναι 100% αυθεντικοί.