UPDATE #NOW

"Vote like a mother": Η Hillary Clinton καλεί τις γυναίκες να ψηφίσουν ως μητέρες με μια throwback φωτογραφία με την κόρη της


The Jennettes

3 Νοεμβρίου 2020

"Vote like a mother": Η Hillary Clinton καλεί τις γυναίκες να ψηφίσουν ως μητέρες με μια throwback φωτογραφία με την κόρη της

Οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές 2020 αναμένεται να είναι η 59η προεδρική εκλογή στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Η χώρα μετρά λοιπόν, ήδη λίγες ώρες μπροστά από τις κάλπες που θα κρίνουν το μέλλον της χώρας, και πολλές είναι οι διασημότητες που προσπαθούν να επηρεάσουν τους πολίτες μέσα από αναρτήσεις τους προκειμένου να λάβουν τη σωστή απόφαση για την ψήφο τους. 

Ανάμεσά τους και η Hillary Clinton, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια throwback φωτογραφία με την κόρη της, Chelsea. H φωτογραφία μάς ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, και συγκεκριμένα στο 1989 όταν και οι δυο τους ήταν σε πολύ μικρότερη ηλικία. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tomorrow, vote for an administration that will listen to scientists, tackle COVID-19, and save lives.⁣ ⁣ Vote for our children being safe at school, from pandemics and guns.⁣ ⁣ Vote for clean air, clean water, and a stable climate.⁣ ⁣ Vote for good jobs and a strong middle class.⁣ ⁣ Vote for health care for everyone.⁣ ⁣ Vote to affirm Black lives matter.⁣ ⁣ Vote for reproductive rights.⁣ ⁣ Vote to do big things, not because they are easy, but because they are hard.⁣ ⁣ Tomorrow, vote like a mother.⁣ ⁣ #VoteLikeAMother

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hillary Clinton (@hillaryclinton) στις

Με βασικό σύνθημα, "Vote like a mother", η πρώην Πρώτη Κυρία ωθεί τις γυναίκες να ψηφίσουν σαν μητέρες. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμα, που δημοσίευσε μία ημέρα πριν τις πολυαναμενόμενες εκλογές: 

«Ψηφίστε για μια αρχή που θα ακούει τους επιστήμονες, θα αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό και θα σώσει ζωές. Ψηφίστε για να είναι τα παιδιά μας ασφαλή στο σχολείο, από πανδημίες και όπλα. Για καθαρό αέρα και νερό και σταθερό κλίμα. Για καλές δουλείες και δυνατή μεσαία τάξη. Για υγεία για όλους. Για να επιβεβαιώσει ότι οι ζωές των μαύρων έχουν σημασία. Για δικαιώματα αναπαραγωγής. Για να κάνουμε μεγάλα πράγματα, όχι επειδή είναι εύκολα αλλά επειδή είναι δύσκολα. Αύριο, ψηφίζουμε σαν μητέρες».

Η 3η και η 4η Νοεμβρίου είναι ίσως, οι κρισιμότερες ημέρες αυτού του μήνα, που θα καθορίσουν το μέλλον χιλιάδων πολιτών, επαναπροσδιορίζοντας το μέλλον των ανθρώπων που ψηφίζουν, των παιδιών τους αλλά και του τόπου τους.