UPDATE #NOW

"The Rescuing hug": Η υπόθεση των πρόωρων διδύμων που σώθηκαν με μια αγκαλιά πριν 25 χρόνια


The Jennettes

16 Δεκεμβρίου 2020

"The Rescuing hug": Η υπόθεση των πρόωρων διδύμων που σώθηκαν με μια αγκαλιά πριν 25 χρόνια

Η Brielle και η Kyrie Jackson έχουν εξελιχθεί σε αστικό μύθο από τη γέννησή τους στις 17 Οκτωβρίου 1995. Η ιστορία τους αποτέλεσε ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης στα social media από τότε που έγινε viral πριν από 25 χρόνια. Σχεδόν όλοι έχουν διαβάσει άρθρα σχετικά με αυτά ή έχουμε δει τη φωτογραφία των διδύμων όπου το ένα αγκαλιάζει το άλλο.

Δεδομένου ότι τα δίδυμα γεννήθηκαν δώδεκα εβδομάδες νωρίτερα από την αναμενόμενη ημερομηνία, ήταν πολύ αδύναμα για να επιβιώσουν, χωρίς περαιτέρω ιατρική βοήθεια. Στις 10 Νοεμβρίου, ενώ η Kyrie αυξανόταν σε βάρος κάθε μέρα, η δίδυμη αδερφή της Brielle ζύγιζε μόλις 2 κιλά, εξασθενούσε και υπέστη τόσα πολλά προβλήματα υγείας που οι γιατροί χρειάστηκαν να την επωάσουν ξεχωριστά από την Kyrie για να της δώσουν μεγαλύτερη φροντίδα.

jenny.gr


Η Brielle ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, η οποία οδήγησε σχεδόν στον θάνατό της. Ο παλμός της έγινε πολύ ψηλός και το δέρμα της έγινε γκρίζο-μπλε. Η συμβατική ιατρική περίθαλψη είχε σχεδόν αποτύχει και οι γιατροί πίστευαν ότι δεν υπήρχε καμία ελπίδα. Παρά το πρωτόκολλο του νοσοκομείου, η νοσοκόμα Gayle Kasparian εμπιστεύτηκε το θαύμα της ανθρώπινης σύνδεσης των νεογέννητων και τοποθέτησε μαζί τα δίδυμα σε μία θερμοκοιτίδα. Στη συνέχεια, η μικρή Kyrie τύλιξε το αριστερό της χέρι γύρω από την Brielle. Ο παλμός της ευαίσθητης δίδυμης αδελφής στη συνέχεια επέστρεψε στο φυσιολογικό καθώς ένιωσε την αγκαλιά της.

Η ιστορία των δίδυμων για μια «Rescuing Hug» έγινε γνωστή σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, καθώς απέδειξε πόσο ισχυρή είναι η ανθρώπινη σύνδεση. 

jenny.gr

Η αγκαλιά τους άλλαξε την ιατρική ενώ σήμερα οι δύο αδελφές έχουν μεγαλώσει και συνεχίζουν να είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους.

Δείτε το βίντεο του CNN από το 2013:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits