UPDATE #NOW

O Tom Hanks θα παρουσιάσει την ορκωμοσία του Joe Biden


The Jennettes

14 Ιανουαρίου 2021

O Tom Hanks θα παρουσιάσει την ορκωμοσία του Joe Biden

Η πολυαναμενόμενη ορκωμοσία του Joe Biden πλησιάζει και ο Tom Hanks αναμένεται να είναι ο παρουσιαστής της μεγάλης βραδιάς.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο διάσημος ηθοποιός θα παρουσιάσει ειδική εκπομπή που θα προβληθεί ταυτόχρονα σε όλα τα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα τη μεγάλη βραδιά ενώ το τηλεοπτικό πρόγραμμα δημιούργησε η επιτροπή προεδρικής ορκωμοσίας και θα αντικαταστήσει τους καθιερωμένους εορτασμούς με αφορμή την τελετή ορκωμοσίας, οι οποίοι ακυρώθηκαν φέτος για λόγους δημόσιας ασφαλείας και προστασίας από την πανδημία.

Η ειδική εκπομπή με τίτλο «Celebrating America», που θα προβληθεί στις 20 Ιανουαρίου (από τις 20.30 έως τις 22.00 ET), θα μεταδοθεί από τα τηλεοπτικά δίκτυα ABC, CNN, NBC, CBS και MSNBC, όπως και από το δίκτυο στο YouTube της επιτροπής ορκωμοσίας. Το πρόγραμμα θα τιμήσει παράλληλα, τους "ήρωες" της πανδημίας και όλους τους εργαζομένους που μάχονται στην πρώτη γραμμή, αψηφώντας κάθε κίνδυνο. 

Μέχρι στιγμής, την παρουσία τους στην εκπομπή έχουν επιβεβαιώσει η Demi Lovato και ο Justin Timberlake ενώ η ομάδα του Joe Biden δεν έχει προχωρήσει σε σχετικές δηλώσεις έπειτα από τις ερωτήσεις του Γαλλικού Πρακτορείου. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits