UPDATE #NOW

Μέσα στην υπερπολυτελή βίλα της Priscilla Presley


The Jennettes

19 Ιανουαρίου 2021

Μέσα στην υπερπολυτελή βίλα της Priscilla Presley

Η Priscilla Presley, πρώην γυναίκα του θρυλικού σταρ της Αμερικής Elvis Presley, πρόσφατα πούλησε την ισπανικής αρχιτεκτονικής βίλα της, αξίας 16 εκατομμυρίων δολαρίων, στην οποία διέμενε για τουλάχιστον τέσσερις δεκαετίες και χαρακτήριζε ως το «καταφύγιό» της. 

Η ηθοποιός, η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον Presley από το 1967 έως το 1973, πούλησε την κατοικία της τελικά για 13 εκατομμύρια δολάρια, τον Δεκέμβριο του 2020. Όταν η Priscilla γνώρισε τον Presley, εκείνος είχε ήδη στην κατοχή του την βίλα του με όνομα «Graceland», την οποία αγόρασε το 1957. Κατά τη διάρκεια των έξι χρόνων που παρέμειναν παντρεμένοι, απέκτησαν πολλά σπίτια μαζί, ενώ στις αρχές του γάμου τους, αγόρασαν ένα σπίτι στην οδό που ήταν γνωστή ως «Δρόμος των Δισεκατομμυριούχων». 

Όταν όμως χώρισαν, το 1967, και οι ιδιοκτησίες τους μοιράστηκαν μεταξύ τους, η Priscilla Presley, προχώρησε στην αγορά ενός ολοκληρωτικά δικού της σπιτιού. Ο χωρισμός με τον Elvis Presley έγινε κάτω από φιλικούς τόνους, έτσι η ηθοποιός θέλησε να βρίσκεται κοντά του, επιτρέποντάς του να βλέπει την κόρη τους, Lisa Marie.

Σε αγγελία από το κτηματομεσιτικό γραφείο Hilton and Hyland, αναφέρεται πως πρόκειται για «προσωπική» και «περίκλειστη» κατοικία, περίπου 4.046,8 τ.μ. Περιλαμβάνει εφτά κρεβατοκάμαρες, εννιά μπάνια, μια πισίνα και γήπεδο του τένις. Σύμφωνα με την περιγραφή του, «σχεδόν κάθε δωμάτιο καταλήγει στους πλούσιους κήπους, βεράντες και αυλές.»

Το σπίτι χτίστηκε το 1957, ενώ ανακαινίστηκε το 1994, προσθέτοντας χώρους αναψυχής, βιβλιοθήκη και ένα δωμάτιο για whiskey. Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του και η ρουστίκ γοητεία του, το καθιστούν πολύ ιδιαίτερο, ενώ η διακόσμηση, τα τζάκια και οι ρετρό ταπετσαρίες του προσδίδουν χαρακτήρα και αέρα άλλης εποχής.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits