UPDATE #NOW

Ολλανδία: Ένα τεράστιο superyacht περνά από κανάλια ανάμεσα σε σπίτια και προκαλεί δέος


The Jennettes

25 Απριλίου 2021

Ολλανδία: Ένα τεράστιο superyacht περνά από κανάλια ανάμεσα σε σπίτια και προκαλεί δέος

Λίγες εβδομάδες αφού το Evergreen κόλλησε στην διώρυγα του Σουέζ και έγινε viral ένα ακόμα μεγάλο σκάφος κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Κατασκευάστηκε από το ολλανδικό ναυπηγείο Feadship, μεταφέρεται από τις εγκαταστάσεις του στο νησί Καάγκ στη Βόρεια Θάλασσα, στο Ρότερνταμ.

Οι φωτογραφίες που τράβηξε ο φωτογράφος Τομ βαν Οοσάνεν από την μεταφορά του μέσα από τα στενά κανάλια της Ολλανδίας είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Συγκεκριμένα φωτογράφησε το Project 817, ένα σκάφος 94 μέτρων, που κατασκευάστηκε από το ολλανδικό ναυπηγείο Feadship, να μεταφέρεται από τις εγκαταστάσεις του στο νησί Καάγκ στη Βόρεια Θάλασσα, στο Ρότερνταμ, την περασμένη εβδομάδα.

To σκάφος που κυκλοφόρησε το 2021 οδηγείται μέσα από το νερό με ρυμουλκά, περνά δίπλα από σπίτια και εκκλησίες, την ώρα που οι κάτοικοι της περιοχής παρακολουθούν εκστασιασμένοι

Σύμφωνα με το Οοσάνεν, περίπου 4 έως 6 superyachts μεταφέρονται κατά μήκος αυτής της διαδρομής κάθε χρόνο, πριν προχωρήσουν σε θαλάσσιες δοκιμές, συνήθως στο Άμστερνταμ.

Δείτε ακόμη: