UPDATE #NOW

Madeleine McCann: Γερμανός εισαγγελέας πιστεύει ότι «δολοφονήθηκε στην Πορτογαλία»


The Jennettes

18 Μαΐου 2021

Madeleine McCann: Γερμανός εισαγγελέας πιστεύει ότι «δολοφονήθηκε στην Πορτογαλία»
Οι Γερμανοί αστυνομικοί και εισαγγελείς είναι πλέον σίγουροι ότι η Madeleine McCann δεν μεταφέρθηκε στην Γερμανία και «δολοφονήθηκε» στον τόπο που εξαφανίστηκε, την Πορτογαλία.

Οι Γερμανοί αστυνομικοί και εισαγγελείς είναι πλέον σίγουροι ότι το μικρό κορίτσι δεν μεταφέρθηκε στη Γερμανία και «δολοφονήθηκε» στον τόπο που εξαφανίστηκε, την Πορτογαλία.

Η υπόθεση της μικρής Madeleine, η οποία αγνοείται εδώ και 14 χρόνια, έχει συγκλονίσει τον κόσμο. Οι γονείς της έχουν γίνει τραγικές φιγούρες, σε μια πολυετή προσπάθεια να βρουν το κοριτσάκι τους, ξοδεύοντας πόρους και χρόνο, καθώς αποτελεί μία από τις πιο μεγάλες σε διάρκεια υποθέσεις εξαφάνισης στην Ευρώπη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ʟɪᴠ ⚯͛ (@olieinnit)

Ανά καιρούς υπάρχουν διάφορες εξελίξεις και τώρα ένας Γερμανός εισαγγελέας που διερευνά την εξαφάνιση της Madeleine λέει ότι πιστεύει ότι «σκοτώθηκε στην Πορτογαλία».

Οι ντετέκτιβ φοβόντουσαν ότι ο πρωταρχικός ύποπτος της υπόθεσης, Christian Brueckner, μπορεί να είχε μεταφέρει τη Maddie από την Praia da Luz, όπου ήταν το θέρετρο που διέμενε με την οικογένειά της, στη Γερμανία. Ωστόσο, ο Γερμανός εισαγγελέας Hans Christian Wolters δεν πιστεύει ότι συμβαίνει αυτό.

«Είμαι αισιόδοξος ότι θα λύσουμε αυτήν την υπόθεση», είπε ο Wolters στο Sunday Mirror.

Ο Brueckner, 43 ετών, εκτίει ποινή φυλάκισης για τον βιασμό μιας 72χρονης Αμερικανίδας γυναίκας στην Πορτογαλία. Οι ερευνητές έσκαψαν το χωράφι του Brueckner στο Ανόβερο, ενώ έψαχναν το σώμα της Madeleine, πέρυσι. Ωστόσο, ο Wolters δεν πιστεύει ότι η Brueckner την έθαψε εκεί.

«Δεδομένου ότι ο Christian B δεν είχε το χωράφι τη στιγμή της εξαφάνισης της Maddie, δεν θα μπορούσε να είχε θάψει ένα σώμα εκεί», είπε.

Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, ο Brueckner νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο αφού είχε δύο σπασμένα πλευρά, πριν επιστρέψει για ακρόαση την ίδια ημέρα, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο Brueckner - που αναφέρεται ως Christian B στη Γερμανία, λόγω των αυστηρών νόμων περί απορρήτου της χώρας - αναγνωρίστηκε ως ύποπτος για δολοφονία στην έρευνα της Madeleine McCann τον περασμένο Ιούνιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celmoon_didi (@celmoon_didi)

Ο Wolters είπε προηγουμένως ότι οι ανακριτές έχουν «συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία», αλλά όχι «εγκληματολογικά αποδεικτικά στοιχεία», ότι τη σκότωσε και οι εισαγγελείς δεν έχουν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για να τον κατηγορήσουν.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία διατηρεί ενεργή την έρευνά τους για την εξαφάνιση της Madeleine, την Επιχείρηση «Grange», η οποία θεωρείται μια έρευνα αγνοουμένου, καθώς δεν υπάρχει «οριστική απόδειξη για το αν είναι ζωντανή ή νεκρή».

Ο δικηγόρος του Brueckner, Friedrich Fulscher, επιμένει ότι ο Γερμανός δεν συμμετείχε στην εξαφάνιση της Madeleine.

Δείτε ακόμη: Η ζωγράφος με συναισθησία που δημιουργεί εικόνες από μουσική 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr