UPDATE #NOW

Οι πιο λαχταριστές συνταγές των FRIENDS έρχονται στα ελληνικά


The Jennettes

1 Ιουνίου 2021

Οι πιο λαχταριστές συνταγές των FRIENDS έρχονται στα ελληνικά

Τα «Φιλαράκια» δεν θεωρούνται τυχαία cult σειρά.

Η αγάπη μας για τα FRIENDS οφείλεται σε πολλά πράγματα, πέρα από τη νοσταλγία για καθετί από τα 90s. Μαζί τους γελάσαμε μέχρι δακρύων, συγκινηθήκαμε, διασκεδάσαμε, ερωτευτήκαμε και τελικά σε πολλές περιπτώσεις ταυτιστήκαμε.

Πείτε τώρα την αλήθεια. Πόσοι από εσάς δεν θα ήθελαν να ζουν στο διαμέρισμα της Μόνικα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το Central Perk στο West Village.

Ας σηκώσουν τώρα το χέρι εκείνοι που, όχι μόνο θα ήθελαν να βρεθούν εκεί, αλλά να καθίσουν στο τραπέζι και να απολαύσουν τις διαφορετικές συνταγές και πιάτα που παρέλασαν από την σειρά, όπως τo «Moist Maker» σάντουιτς με γαλόπουλα του Ρος, η σπέσιαλ συνταγή μπισκότων της γιαγιάς της Φοίβη, τα κεφτεδάκια του Τζόι ή το «beef trifle» της Ρέιτσελ.

Οι ιδιαίτερες συνταγές βρίσκονται στο βιβλίο της σεφ Αmanda Yee, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 70 διαφορετικές συνταγές των αγαπημένων μας χαρακτήρων. Το «Friends: The Official Cookbook» κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο και τώρα έρχεται και στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Πεδίο, λίγο μετά το reunion τους στους δέκτες μας.

jenny.gr

Ανυπομονούμε λοιπόν, να το πάρουμε στα χέρια μας, να φανταστούμε ότι είμαστε κι εμείς στην κουζίνα της Monica και να δοκιμάσουμε όσα έτρωγαν τα Φιλαράκια μας.

Δείτε ακόμη: