UPDATE #NOW

«Το παιδί μου να είναι το τελευταίο που πέφτει στα χέρια ενός άνανδρου άντρα»-Το μήνυμα της μητέρας της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο


The Jennettes

18 Ιουλίου 2021

Γαρυφαλλιά
Άλλη μία γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα μας και μάλιστα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.  Η 26χρονη Γαρυφαλλιά βρισκόταν σε διακοπές στη Φολέγανδρο με τον σύντροφο της. Αργά το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Ιουλίου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς. Αμέσως μετά διαπιστώθηκε ο θάνατος της. 

Άλλη μία γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα μας και μάλιστα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. 

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά βρισκόταν σε διακοπές στη Φολέγανδρο με τον σύντροφο της. Αργά το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Ιουλίου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς. Αμέσως μετά διαπιστώθηκε ο θάνατος της. 

Αν και όλα έδειχναν πως πρόκειται για ατύχημα, οι αρχές υποψιάστηκαν από την αρχή πως επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια και τα ξημερώματα της Κυριακής αποδείχθηκε πως είχαν δίκαιο.

Ο 30χρονος άντρας ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύντροφό του. Μάλιστα, απέδωσε το ατύχημα σε «κακή στιγμή». Όπως είπε μάλωναν πολύ τις τελευταίες ημέρες και πάνω σε μία από αυτές τις διαμάχες κι ενώ ήταν στο αυτοκίνητο μέσα στη κίνηση, αποφάσισε να το βγάλει εκτός δρόμου και να το ρίξει σε μία βραχώδη πλαγιά και συγκεκριμένα στα 30 μέτρα. Η νεαρή κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο, εκείνος την ακολούθησε, την έσπρωξε στα βράχια με αποτέλεσμα εκείνη να καταλήξει στη θάλασσα. Στη συνέχεια βούτηξε και αυτός προκειμένου την βοηθήσει, ωστόσο μόλις κατάλαβε ότι δεν είχε τις αισθήσεις της, τράπηκε σε φυγή.

Μετά την ομολογία για τον μαρτυρικό θάνατο της Γαρυφαλλιάς, η μητέρα της ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά δήλωσε ότι δεν πιστεύει στην κακή στιγμή αλλά μόνο σε κακούς ανθρώπους» και μοιράστηκε το εξής μήνυμα:

«Σας παρακαλώ περάστε αυτό το μήνυμα, ότι πρέπει να είναι η τελευταία Γαρυφαλλιά το παιδί μου που πέφτει στα χέρια ενός άνανδρου άνδρα και πρέπει εμείς οι μάνες να μεγαλώνουμε τα αγόρια μας διαφορετικά. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτόν τον κύριο, το μόνο που μπορώ να σας πω για το παιδί ότι ήταν ένα αξιόλογο πλάσμα πολύ αγαπητό, ένας επιστήμονας, ένα δώρο για μένα, για την οικογένειά μου και τα αδέρφια της και υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που μόνο άνανδρους και αλήτες μπορώ να τους χαρακτηρίσω, όταν παίρνουν ένα κορίτσι διακοπές και αντί να το προστατεύσουν του φέρονται με αυτόν τον τρόπο… 

Προσπαθώ με πολύ αξιοπρέπεια να το διαχειριστώ, ο σύζυγός μου δεν είναι σε καλή κατάσταση… Μάθετε στα αγόρια σας, σας παρακαλώ, να φέρονται με ανδρισμό, να μην είναι αλήτες κι εγώ έχω δυο γιους. Τι να σας πω, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε η ίδια οικογένεια. Έσπασε ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσά μας. Είναι το πρώτο μας παιδί και άλλα τρία μετά. Είναι τραγικό, είναι εφιάλτης. Τα αδέλφια της είναι σε πολύ τραγική κατάσταση, τρέχουμε σε νοσοκομεία, είναι τραγικό αυτό που ζούμε. 

...Θα ήθελα να πω στο παιδί μου - μία τελευταία φορά - ότι το αγαπώ κι εγώ και η οικογένεια του κι ότι το λατρεύουμε κι ότι δεν έκανε κάτι λάθος εκείνο….».

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr