UPDATE #NOW

No Time to Die: Το trailer μόλις κυκλοφόρησε και ο Daniel Craig αποχαιρετά για πάντα τον 007


The Jennettes

1 Σεπτεμβρίου 2021

No Time to Die: Το trailer μόλις κυκλοφόρησε και ο Daniel Craig αποχαιρετά για πάντα τον 007

Μπορεί η πανδημία να την κράτησε πίσω, μπορεί τα εμπόδια να ήταν πολλά, αλλά επιτέλους η τελευταία ταινία του James Bond είναι έτοιμη. Το trailer ξεπερνά κάθε προσδοκία και ο Daniel Craig ετοιμάζεται να πει το δικό του «αντίο» στον πράκτορα της καρδιάς μας.

Αν όλα πάνε καλά (είμαστε αισιόδοξοι), το έργο με τίτλο No Time to Die θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο. Είναι, λοιπόν, καιρός να προετοιμαστούμε για το 25ο μέρος των περιπετειών του 007.

Tο trailer ξεκινά με τις πιο iconic στιγμές του ηθοποιού από τον καιρό που πέρασε ως μυστικός πράκτορας. Όλα όσα πέρασε στις προηγούμενες τέσσερις ταινίες, άλλωστε, τον οδήγησαν στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό, τον οποίο ενσαρκώνει ο Rami Malek και θα απειλήσει τη σχέση του με τη «Madeleine Swann».

Ανυπομονούμε να δούμε τον Bond να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, δηλαδή να αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση με στιλ. Αυτήν τη φορά, θα έχει στο πλευρό του δύο συμμάχους που υποδύονται οι Ana de Armas και Lashana Lynch.

Εμείς δεν ξεχνάμε τον Daniel Craig. Είναι ο 007 που αγαπήσαμε και περιμένουμε το κινηματογραφικό του «αντίο» στις 8 Οκτωβρίου.

Δείτε ακόμη: Όλες οι περιπέτειες του James Bond 

jenny.gr