UPDATE #NOW

Να τι σημαίνει να έχεις τα πιο κοινά γενέθλια


The Jennettes

17 Σεπτεμβρίου 2021

Να τι σημαίνει να έχεις τα πιο κοινά γενέθλια

Richard Gere, Beyonce, Hugh Grant, Greta Garbo, Michael Jackson, Cameron Diaz. Εάν έχετε γεννηθεί Σεπτέμβριο, τότε υπάρχει περίπτωση να έχετε τα γενέθλιά σας μαζί με πολλές διασημότητες, και μη. 

Εάν έχετε γεννηθεί λοιπόν, λίγο μετά τα μέσα αυτού του μήνα και συγκεκριμένα στις 16 Σεπτεμβρίου, όπως οι Nick Jonas, Chase Stokes, Alexis Bledel, Ian Harding, Amy Poehler, Kyla Pratt, Teddy Geiger, τότε πρέπει να ξέρετε ότι πολλοί άνθρωποι εκεί έξω γιορτάζουν την προσωπική τους πρωτοχρονιά μαζί με εσάς. 

Σύμφωνα με στοιχεία που είχε συλλέξει ο οικονομολόγος Amitabh Chandra του πανεπιστημίου του Harvard, η 16η Σεπτεμβρίου είναι η ημέρα που καταγράφονται οι περισσότερες γεννήσεις. Σε σχετικό άρθρο που δημοσιεύτηκε στους New York Times το 2006, ο Chandra εξηγεί ότι, μεταξύ του 1973 και του 1999, η συγκεκριμένη ημέρα είχε τους περισσότερους αριθμούς γεννήσεων. 

Εκτός από το ότι μοιράζεστε την ημέρα των γενεθλίων σας με πολλούς άλλους, αστρολογικά η ημέρα της γέννησής σας σημαίνει πολλά. Είστε Παρθένος στο ζώδιο και λατρεύετε να στέκεστε στη λεπτομέρεια. Είστε ήσυχοι, απαιτητικοί, ενώ παράλληλα είστε προσγειωμένη αλλά και ρομαντική.  

Ο κυβερνήτης πλανήτης του Παρθένου, είναι ο Ερμής, γεγονός που τον κάνει να έχει συγκροτημένη σκέψη, πρωτοποριακές ιδέες αλλά και να έχει δίψα για γνώση. Είναι τελειομανής και δεν σταματά ποτέ, μέχρι να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε. Του αρέσει να προσφέρει βοήθεια και να εξυπηρετεί χωρίς αντάλλαγμα. προσγειωμένος, και οικονόμος, ανταπεξέρχεται τέλεια σε όποια εργασία και να του αναθέσουν. Στον έρωτα είναι ρομαντικός και δοτικός αλλά όχι πολύ παθιασμένος. 

Ο αριθμός 16 συμβολίζει τη σοφία αφού κάνετε συχνά ενδοσκοπήσεις του εαυτού σας, κάνοντας τον απολογισμό σας. Έχετε επίσης, στη ζωή σας μεγάλη τύχη και όσοι είναι στο πλάι σας, αισθάνονται το ίδιο τυχεροί.