UPDATE #NOW

Οι πρώτες εικόνες από τη Zoë Kravitz ως Catwoman και τον Robert Pattinson ως Batman μας προετοιμάζουν για κάτι (πολύ) καλό


Κλέλια Φατούρου

18 Οκτωβρίου 2021

Οι πρώτες εικόνες από τη Zoë Kravitz ως Catwoman και τον Robert Pattinson ως Batman μας προετοιμάζουν για κάτι (πολύ) καλό

Περιμέναμε έναν χρόνο για να δούμε το trailer του νέου Batman. Κυρίως για το πόσο λάθος επιλογή θα είναι η Robert Pattinson και πόσο to the point η Zoë Kravitz.

Το trailer όμως αποδεικνύει ότι οι παραγωγοί κάτι ήξερα όταν φορούσαν τη στολή του Batman στον Pattinson. Βρισκόμαστε στην αρχή των περιπετειών του (στον 2ο χρόνο για την ακρίβεια), με τον superhero να συναντά παλιούς γνώριμους. Την Catwoman, τον Riddler και τον Colin Farrell ως Πιγκουίνο (αν και κανείς δεν θα ξεπεράσει τον Danny DeVito του Tim Burton).

«Ο φόβος είναι εργαλείο. Όταν αυτό το φως εμφανίζεται στον ουρανό (δηλαδή το σήμα του Batman), δεν είναι απλά ένα κάλεσμα. Είναι προειδοποίηση». Η ταινία έχει μπόλικη δράση, περισσότερη βία από το συνηθισμένο και ένα εντυπωσιακό cast. Ο Robert Pattinson είναι περισσότερο ο εαυτός του ως Bruce Wayne, αλλά η στολή του Batman τον μεταμορφώνει πλήρως (και του δίνει την κλασική επιβλητική φωνή).

Όσο για τη Zoë Kravitz, κάνει τη σέξι της εμφάνιση με τη στολή της Catwoman, δίνοντας όμως μία πιο ανθρώπινη διάσταση στον ρόλο. «Δεν θέλω να είναι απλώς μία ιδέα. Θέλω να είναι άνθρωπος σε πραγματική κατάσταση, σε μία πραγματική πόλη, μέσα στην οποία προσπαθεί να επιβιώσει και να εκτονώσει τον πόνο της», έχει δηλώσει η Kravitz για την Catwoman. Θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις 4 Μαρτίου του 2022 για να δούμε την ταινία.