UPDATE #NOW

Τα ουρλιαχτά επιστρέφουν: Το trailer του νέου Scream (με το παλιό cast) είναι εδώ


Κλέλια Φατούρου

13 Οκτωβρίου 2021

Τα ουρλιαχτά επιστρέφουν: Το trailer του νέου Scream (με το παλιό cast) είναι εδώ

Μπορεί να έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που είδαμε το πρώτο Scream στους κινηματογράφους, αλλά δεν έχουμε χορτάσει ακόμα ουρλιαχτά.

Ακολούθησαν 3 ακόμα ταινίες, άλλα τόσα Scary Movies, η καθιέρωση της στολής του Ghostface τις Απόκριες (και στο Halloween) και μία νέα εποχή στα θρίλερ. Ωστόσο, δεν μας φτάνει και θέλουμε κι άλλο. Ο θάνατος του μετρ των horror movies, Wes Craven, ήταν μία πολύ καλή αφορμή για την επανένωση του cast που αγαπήσαμε. 

Αν και θεωρητικά πρόκειται για το "Scream 5", ο τίτλος δεν περιλαμβάνει αριθμό, κυρίως επειδή ο στόχος της ταινίας είναι να τιμήσει τον σκηνοθέτη που έχει φύγει από τη ζωή. Οι Neve Campbell, Courteney Cox και David Arquette επιστρέφουν και το trailer θα σε ταξιδέψει στο παρελθόν. 

Το νέο σκηνοθετικό δίδυμο του Scream είναι οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett ενώ το σενάριο υπογράφουν οι James Vanderbilt και Guy Busick. Όπως καταλαβαίνετε, στην ταινία υπάρχει και νέα γενιά που καλείται να επιζήσει του μανιακού δολοφόνου και παίρνει συμβουλές από τη βετεράνο Cindy. Το trailer μας δίνει μία πολύ δυνατή γεύση, αλλά η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιανουαρίου 2022 στις αίθουσες, από την Paramount Pictures. Μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή, αν τύχει και βρεθείτε στην Καλιφόρνια, μπορείτε να επισκεφθείτε το θρυλικό σπίτι του Scream, μόνο με 5 ευρώ.

TAGS