CELEBRITIES

Η Zoë Kravitz ποζάρει topless για το Another Magazine και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην cool γοητεία της


The Jennettes

1 Οκτωβρίου 2021

Η Zoë Kravitz ποζάρει topless για το Another Magazine και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην cool γοητεία της

Kανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία της Zoë Kravitz. Σίγουρα όχι το περιοδικό AnOther Magazine στου οποίου το εξώφυλλο για το τεύχος Autumn/Winter 2021 πρωταγωνιστεί η 32χρονη ηθοποιός.

Σε περίπτωση που δεν την γνωρίζετε (λέμε τώρα), είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο κόρη του ηθοποιού και μουσικού Lenny Kravitz και της ηθοποιού Lisa Bonet.

Η Kravitz έκανε το ντεμπούτο της στη ρομαντική κωμωδία No Reservations (2007) και έγινε γνωστή ως Angel Salvadore στην ταινία X-Men: Η Πρώτη Γενιά (2011).  Επιπλέον έπαιξε ρόλους όπως την Christina στο The Divergent Series (2014-2016) και την Toast the Knowing στο Mad Max: Fury Road (2015) και την σειρά ταινιών Fantastic Beasts. 

Ωστόσο ήταν η ερμηνεία της στο Big Little Lies, με ένα εντυπωσιακό cast ηθοποιών που περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood όπως Meryl Streep, Nicole Kidman, Reese Witherspoon που την ανέδειξε. Την ίδια στιγμή ένας ακόμα δυνατός ρόλος είναι δικός της, αυτός της Cat Woman στην πολυαναμενόμενη νέα ταινία The Batman, με τον Robert Pattinsson, η οποία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2022. Παράλληλα ετοιμάζει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στην ταινία Pussy Island.

Η Zoë Kravitz είναι επίσης η μούσα του οίκου Saint Laurent. Αγαπημένη της μόδας, ήταν το πρόσωπο του Saint Laurent για την ομορφιά, το άρωμα και τη μόδα εδώ και τέσσερα χρόνια - «Είναι απλά και όμορφα ρούχα», λέει στην συνέντευξη της στο περιοδικό.

Φυσικά δεν ήταν όλα ρόδινα στη ζωή του cool girl. Αφού παντρεύτηκε τον ηθοποιό Karl Glusman το 2019, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου 18 μήνες αργότερα - ένα σκοτεινό σημείο στα κατά τα άλλα φωτεινά χρόνια, αλλά η αρχή ενός αναζωογονητικού νέου κεφαλαίου. «Είμαι 32 ετών και είναι φανταστικό», λέει. «Είμαι χαρούμενη για όλες τις εμπειρίες. Αν αν δεν μαθαίνεις και δεν μεγαλώνεις, ποιο είναι το νόημα;».

Η ίδια έχει ήδη προχωρήσει και πρόσφατα έκανε γνωστή την σχέση της με τον γοητευτικό ηθοποιό Channing Tatum. Oι δυό τους μάλιστα εμφανίστηκαν μαζί στο Met Gala και εντυπωσίασαν.

 

 

 

H σταρ μίλησε για το πως αισθάνεται που μεγαλώνει. «Είναι υπέροχο να παίρνεις καλύτερες αποφάσεις, να ξέρεις τι σου ταιριάζει, να ξέρεις τι σου κάνει καλό, να ξέρεις τι είναι η πραγματική διασκέδαση, όχι μόνο η ιδέα της διασκέδασης. Βρισκόμαστε σε ένα γλυκό σημείο. Πρέπει να το απολαύσουμε και να μην παριστάνουμε τους ενήλικες που δεν κάνουν πλέον διασκεδαστικά πράγματα. Θα έπρεπε να σκεφτόμαστε: "Είμαι στα τριάντα μου. Ας κάνουμε περισσότερα πράγματα"».

 

To editorial για το Another Magazine είναι cool και sexy όπως και η ίδια. Tην φωτογράφιση ανέλαβε ο Collier Schorr και η Kravitz σε όσες λήψεις δεν ποζάρει topless ή με το signature λευκό, αθλητικό φανελάκι της, φορά, τι άλλο, Saint Laurent.

 Και όντως, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.